Dit kaartje gaat al je betaalpassen vervangen

Swyp
Swyp is een kaart die al je andere betaalpassen met elkaar combineert, inclusief handig display om te zien welke je geselecteerd hebt.

Eén kaart die al je passen combineert klinkt misschien nog als toekomstmuziek, maar langzaam maar zeker zien we steeds meer bedrijven die een poging doen om je portemonnee een stuk lichter te maken. De Swyp is een flinterdun apparaatje, waarmee je met een paar knoppen de juiste kaart kunt selecteren, die vervolgens in het schermpje verschijnt linksonder op het pasje.

Reader
Om kaarten toe te voegen aan de Swyp moet je ze eenmalig scannen met een speciale reader die je in de audiojack van je telefoon stopt. Op deze manier kun je maximaal 25 verschillende pasjes naar de Swyp uploaden. Als een extra veiligheidsmaatregel wordt de high tech pas automatisch gedeactiveerd als hij te ver van je smartphone verwijderd is. Dit kun je tijdelijk uitzetten als je wilt, maar tenzij de dief er ook met je telefoon vandoor gaat is het een handige manier om de schade van diefstal te beperken.

De Swyp heeft een oplaadbare batterij, al is het nog niet duidelijk of je hem draadloos kunt opladen. Als je snel bent kun je alvast een exemplaar voor 49 dollar (hier) bestellen, al zal deze prijs omhoog gaan naar 99 dollar als hij deze herfst gelanceerd wordt.

[gv data=”mTW_gijQY_w”][/gv]

6 reacties

  1. Ja batterij gaat er 2 jaar mee, volgens de fabrikant. Maar het is niet te bestellen, alleen voor de mensen woonst in US. Helaas was van plan om een aan te Schaaf

  2. Ik was ook aan het twijfelen om te bestellen (dat kan dus al niet). En flinke tegenvaller dat er geen (werkende) NFC chip in zit. Hier in Utrecht en verder in de randstad gebruik ik dat dagelijks. Perfect. Wachten op een beter alternatief.
    Prijs is overigens heel netjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *