Video: kun je met je auto over de Samsung Galaxy S6 rijden?

Wat is er sterker: een Tesla of een Samsung Galaxy S6?
Ja, dat kan, maar of je gloednieuwe telefoon daar zo blij van wordt…

Stel: je rijdt regelmatig met een auto over je smartphone, doe je er dan goed aan om de Samsung Galaxy S6 te kopen? Het is misschien geen overweging die de gemiddelde Samsung-koper maakt bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon, maar het lijkt erop dat er toch mensen zijn die zichzelf deze vraag stellen. Vergelijkbaar met de video die we destijds zagen van de iPhone 6 versus een BMW 5.

Je hebt voor het antwoord maar twee dingen nodig: een Galaxy S6 én een auto. iCrackUriDevice had beide in de buurt en besloot daarom een stapje verder te gaan dan de welbekende drop tests. In onderstaande video zien we dan ook hoe een Tesla Model S over de telefoon van Samsung dendert. De vraag is: kun je ‘m vervolgens nog gebruiken?

[gv data=”sVmp_0z8PsY”][/gv]

26 reacties

  1. Samsung S4 is echt veel te kwetsbaar. Twee keer laten vallen vanaf heuphoogte en daaaag scherm. 200 f*cking euro om te fixen, hele scherm stopte ermee na anderhalf jaar. Ik vind ze veel te ingewikkeld geworden met veel teveel gadgets die alleen maar kapot kunnen. Doe mij gewoon een S2 met sd kaart, doet alles wat je wil zonder ooit kapot te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *