Deze leunstoel laat je uren werken zonder pijn

Leanchair
Als je op kantoor werkt herken je het vast wel: last van je rug na een aantal uur werken. Dit Kickstarter-project gaat de strijd aan met dit soort klachten.

Man, er lijken wel oplossingen voor alle problemen voorbij te komen op sites als Kickstarter en Indiegogo. Deze handige uitvinding, gebukt onder de naam LeanChair, moet het kantoorwerk weer relaxed gaan maken. Lichamelijke klachten na urenlang zitten is een veel voorkomend probleem. Maar om op een maandagochtend op kantoor met dit ding aan te komen zul je ook wat bekijks krijgen. Het ziet er maf uit, maar de LeanChair moet de oplossing zijn voor het betere kantoorwerk.

Dit Kickstarter-project is een uitvinding van een programmaontwikkelaar die zelf heel de dag achter de computer zit. Hij ondervond de problemen die zittend werk met zich meebracht en kwam met LeanChair op te proppen. Na een ontwikkeling van 2 jaar was het product consument-klaar en werd er een Kickstarter-pagina opgericht. Het doel was om 25.000 dollar op te halen, maar inmiddels is er al bijna 40.000 dollar binnengekomen.

De LeanChair bestaat uit een leunstoel met bureau om op te werken. voor 245 dollar kun je een exemplaar bestellen, maar de eerste lading is al lang en breed uitverkocht. voor 275 dollar zijn er nog een paar over en deze worden rond december verzonden zodat je in 2016 gezond en wel je job kunt uitvoeren.

[gv data=”ndMCYh4g95s”][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *