Dit verdien je met een jaartje stage lopen bij Apple

Dit verdien je als stagiair bij Apple
Hint: de kans is groot dat jouw baas je minder salaris overmaakt.

Apple is immers een van de grootste en rijkste bedrijven ter wereld en heeft er wel wat voor over om jong talent binnen te hengelen. Volgens Business Insider kun je er maandelijks zomaar 7.000 dollar verdienen, terwijl de jaarsalarissen voor stagiairs oplopen tot 80.000 dollar. Je wilt meteen solliciteren? Dat kan hier.

Houd er wel rekening mee dat Apple natuurlijk ook de nodige eisen stelt. Zo mag je met niemand praten over de dingen die je binnen het bedrijf ziet en de projecten waar je aan werkt. Sterker nog: zelfs de verschillende afdelingen binnen Apple weten niet van elkaar waar ze mee bezig zijn, zodat zoveel mogelijk informatie binnenskamers gehouden kan worden.

Overigens betaalt Apple niet zo gek veel meer dan andere techbedrijven. Bij Facebook verdien je gemiddeld zo’n 75.000 dollar, terwijl ook LinkedIn op dat niveau betaalt. Bij Google liggen de salarisen voor stagiairs zelfs nog een beetje hoger, met uitschieters van dik 100.000 dollar.

5 reacties

  1. Apple….

    Dus dit had eigenlijk een Google artikel moeten zijn aangezien de salarissen van Google hoger liggen. Of maak er een algemeen “dit verdien je als tech stagiair” artikel van.

    Gewoon een gratis tip om jullie site wat beter te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *