Apple Watch vanaf vandaag te koop: hier moet je zijn

Apple-Watch-onthuld
Vanaf vandaag kun je in Nederland je geld uitgeven aan een nieuwe productlijn van Apple. De Apple Watch is eindelijk gearriveerd.

Wij weten nog steeds niet of de Apple Watch met zijn huidige functionaliteiten een permanente plek om je pols verdient, maar mocht je die keuze al gemaakt hebben: dit is de beste manier om er een te kopen.

Apple Online Store

Vanaf vandaag 07:01 uur kun je hem online aanschaffen in de Nederlandse Online Store van Apple. Op het moment van schrijven zijn alle modellen nog beschikbaar en ligt de levertijd voor de Watch Sport en de reguliere Watch op één werkdag. De Watch Edition van ruim 10k euro wordt binnen twee tot drie weken thuisgestuurd.

Apple Stores

Mocht je hem direct willen passen en kopen, dan heb je de meeste kans in één van de drie Nederlandse Apple Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem. De winkels gaan vanaf 10:00 uur open. Helaas is het niet mogelijk om vooraf de actuele voorraad te checken.

Apple Premium Resellers

Hoeveel Watches de doorverkoopwinkels krijgen, en wat de populariteit van de polsgadget op de eerste dag zal zijn, durven we niet te zeggen. Wel kun je bij diverse vestigingen van iCentre, A-Mac en Xando de smartwatch vanaf vandaag kopen. Via dit linkje zie je waar de dichtstbijzijnde vestiging is.

Apple Watch prijzen

Prijzen van de Apple Watch beginnen bij 419 euro voor de Apple Watch Sport met een 38 mm kast. De iets grotere 42-mm versie kost in Nederland 469 euro. De standaard Apple Watches kosten respectievelijk 669 euro en 719 euro. Wie Apple’s polsgadget met een gouden kast opteert is minimaal €11.200 kwijt.

Lees ook: de Apple Watch is een flop en dit zijn de redenen

[lg_folder folder=”Apple/Watch/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

  1. “De Watch Edition van ruim 10k euro wordt binnen twee tot drie weken thuisgestuurd.”

    wat?

    want dat is beter voor de “gebruikerservaring” ofzo ??
    in een veilige bubbeltjesenvelop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *