Gelekt: dit is het verschil tussen de iPhone 6 en de 6s

iPhone 6 vs iPhone 6s: wat is het verschil?Het duurt niet lang meer voordat de iPhone 6s wordt aangekondigd. Maar wat is nu precies het verschil tussen de huidige iPhone 6 en de 6s?

Lewis Hilsenteger van Unbox Therapy ontdekte eerder al het zogenaamde ‘Bendgate’-schandaal van de iPhone 6 Plus. In een nieuwe video laat hij de verschillen zien tussen een iPhone 6 en een 6s. Hilsenteger heeft onderdelen van het nieuwe toestel toegestuurd gekregen door Sonny Dickson. Dickson vergaarde bekendheid met het posten van  foto’s van nog niet uitgebrachte Apple-producten en heeft het vaak bij het rechte eind.

Op het eerste gezicht lijkt er geen verschil te zijn tussen beide toestellen, maar schijn bedriegt. Zo is de iPhone 6s een stukje groter dan de iPhone 6. De iPhone 6s is namelijk 138,26mm x 67,16mm groot, terwijl de iPhone 6 iets kleiner is met 138,09mm x 66,91mm. Volgens Hilsenteger zou dit kleine verschil een nieuw Bendgate-schandaal moeten voorkomen.

De iPhone 6s wordt naar verwachting op 9 september gelanceerd.

[gv data=”bSMUGGu7l-4″][/gv]

7 reacties

  1. Misschien handig om die kerel een lesje ‘hoe gebruik ik een schuifmaat’ te geven. Die maten zou ik niet veel op baseren als je ziet hoe die vent die schuifmaat vast heeft.

    Verder vind ik het leuk dat dit bekend wordt voordat de nieuwe iPhone er is, maar eigenlijk is dit toch meer dan normaal, dat ze de behuizing dikker maken na het ‘schandaal’ van de vorige? Een telefoon van €700 die buigt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *