Jimmy Kimmel vertelt mensen dat iPhone 1 de 6s is [video]

Jimmy Kimmel joke
Jimmy Kimmel haalt geniale grap uit: hij laat mensen op straat de allereerste iPhone zien en vraagt ze hoe de nieuwe 6s ze bevalt. Nou, de mensen zijn razend enthousiast.

De superlatieven schieten tekort terwijl de argeloze voorbijgangers gebruikmaken van de ‘nieuwe’ iPhone. Het formaat is perfect want hij past precies in je handpalm. Het scherm… oh wow, wat een scherm. Het gewicht is veel beter verdeeld dan in de iPhone 6. En zo gaan de zelfverzonnen verkoopargumenten nog een tijdje door. Apple has done it again. A thoroughly modern new iPhone.

[gv data=”sfkbxzilVC4″][/gv]

6 reacties

  1. Er is vast veel in geknipt anders is het niet leuk om te zien. Zijn vast zat mensen die zien dat dit niet de iPhone 6s is (maar die knip je er natuurlijk uit)…

  2. https://www.youtube.com/watch?v=_mWtWz_aGyk#t=15s

    Zelfde vorm van televisie maken… Toch hoop ik echt nooit op zo’n manier op tv te hoeven komen haha. Denk dat iedereen wel een aantal onderwerpen heeft waar ze liever niet publiekelijk over geïnterviewd zouden worden. Dat neemt echter niet weg dat het vreemd is dat je een iphone 6 bezit (in het filmpje) en niet weet hoe de iphone 1 eruit heeft gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *