Dit gaan de Lumia 950 en Lumia 950 XL in Nederland kosten

Lumia 950 XL
Afgelopen dinsdag werden de nieuwe telefoons van Microsoft onthuld. De eerste Nederlandse prijzen van de toestellen duiken op.

De vermoedelijke vanafprijs van 599 euro gaat er inderdaad komen. De Nederlandse webshop belsimpel.nl zet als één van de eerste shops een prijs online van de nieuwe toestellen. De Lumia 950 XL is met 699 euro nog een tikje duurder.

Wanneer je het toestel op de deurmat kan verwachten is nog niet bekend. Vermoedelijk zal dit zijn rond eind november/begin december. Een voordeel om nu de telefoon eventueel te pre-orderen is dat je de Microsoft HD 500 Display Dock er gratis bij krijgt. Deze accessoire, die normaal gesproken 99 dollar kost, brengt je smartphone scherm naar een externe monitor. Zo kun je gewoon gebruik maken van een toetsenbord en muis terwijl je in feite nog steeds op je telefoon bezig bent. Zo kun je snel een lange email tikken, of nog even een Office-document aanpassen.

10 reacties

  1. Microsoft: hmm onze telefoons verkopen niet goed. Laten we er 699 euro ervoor vragen zodat we mensen kunnen overtuigen geen iphone / galaxy te halen.

    Even serieus, zijn ze nu echt allemaal een gat aan het graven voor hunzelf?

  2. Ik heb een low-end Nokia (520) in Italie gekocht voor 125 euro 2 1/2 jaar geleden.
    Wellicht omdat ik er niets van verwachtte verbaast me deze telefoon me nog steeds.

    In tegenstelling tot mijn iPhone5 and Note3 kan hij wel gewoon goed overweg met mijn IMAP mail server. De 200 mailtjes per dag worden netjes gesorteerd, de applicatie heeft nog nooit 1 bitje verkeerd gezet.
    De Note3 (Android 5 inmiddels) houdt het omgeveer 10 mailtjes vol voordat hij crasht, mail op de iPhone5 houdt het iets langer vol, maar na 100 mailtjes is het ook daar gewoon hangen.

    De html5 browser van de Lumia 520 doet ook gewoon wat het moet doen. Soms betrap ik me er op dat ik mijn firefox pak op mijn Note3 als een site niet werkt, omdat ik dat gewend ben bij de PC maar dan blijkt gewoon dat de site daadwerkelijk plat ligt.

    Ik ben geen gebruiker van anit-social media, dus of facetube, teletwit werkt, geen idee. Youtube gebruikt als app ook gewoon de mobiele website, en dat is minder, dat doet mijn beamer ook en zoeken is verschrikkelijk.

    Drive werkt als een trein. Zeker in afgelegen gebieden zoals Noorwegen, Zweden, Ierland, Polen, Finland werkt drive gewoon goed, terwijl andere apps het afleggen Apple en Google maps vinden gewoon sommige plekken niet en zeg nu eerlijk, een f@kking supermarkt van de grootste keten van het desbetreffende land mag je toch wel vinden? Als je in Zweden geen ICA of in de UK geen M&S kunt vinden terwijl je er nog geen 200m vanaf zit mag je jezelf geen navigatie tool noemen. Dito met wegen die al 3 jaar bestaan.
    Here Drive,

    De apps die ik gebruik doen het gewoon, Flitsnav van flitsservice, here drive, maps, outlook, email, run the map, skype, waze, zoiper, allemaal werkt het.
    Kan me alleen maar goede dingen voorstellen van een telefoon met zometeen 6x zoveel werkgeheugen en 4x zoveel cpu cores en 2x zo groot scherm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *