5 iPhone-tricks die je moet kennen

iPhone 6S Plus
Vijf handige tips die je bijna dagelijks kunt toepassen.

5. Automatisch creditcardgegevens aanvullen.

De creditcard. In Nederland minder populair, maar als je er één gebruikt is deze tip toch handig! Elke keer het kaartnummer invullen in Safari is onnodige rompslomp. Je kunt eenvoudig een kaart instellen via Instellingen -> Safari -> Invullen -> Bewaarde creditcards -> Voeg creditcard toe.

4. Zoeken naar een woord op een webpagina

Het control + f trucje toepassen op je iPhone? Dat kan! Bezoek een webpagina en tik op de adresbalk. Vervolgens vul je een woord in en scroll je naar beneden met je vinger. Onder ‘Op deze pagina’ vind je dan het woord waar je snel naar opzoek bent op de website.

3. Pushbericht instellen voor belangrijke mail

Als je een belangrijk mailtje verwacht is het vervelend om iedere twee minuten handmatig te checken of je deze al hebt ontvangen. Je kunt eenvoudig een mailadres koppelen aan de Mail app, die je vervolgens een melding geeft. Open hiervoor de Mail app en swipe naar rechts. Druk op ‘Meer’ en vervolgens op ‘Laat het me weten..’

2. Bespaar ruimte door automatisch berichten te wissen na 30 dagen

Voor de fanatieke iMessage of SMS’er een handige functie. Ga naar Instellingen -> Berichten -> Bewaar berichten -> Permanent, 1 dag of 30 dagen.

1. Foto maken met de timer

Een trick die je misschien nog niet eerder hebt gebruikt, maar wel handig kan zijn is de timer in de Camera-app. Open de app en druk op het klokje rechtsboven. Vervolgens kun je een tijd instellen. De app maakt een burstshot van 10 foto’s waardoor de kwaliteit veel beter is dan een handmatige shot.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *