Officieel: op deze dag presenteert HTC de One M10

HTC kondigt flagship toestel aanHTC heeft vanmorgen uitnodigingen rondgestuurd voor een evenement dat plaatsvindt op 12 april. Het bedrijf presenteert op deze datum eindelijk zijn flagship-toestel van dit jaar.

Het zou gaan om een online event, waarvan de presentaties via een stream te volgen zullen zijn. Het Taiwanese bedrijf zal dan eindelijk de opvolger van de HTC One M9 presenteren. Het bedrijf praat zelf over de ‘power of 10’. Normaal gesproken presenteert HTC zijn flagship-toestel tijdens het Mobile World Congress, maar deze keer komen ze een maand later met het toestel. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de slechte verkoopcijfers van de afgelopen jaren.

De One M10 kan in ieder geval rekenen op stevige concurrentie in de vorm van de Samsung Galaxy S7, de LG G5 en de iPhone SE, die gisteren werd gepresenteerd. HTC belooft dat het toestel in ieder geval zal beschikken over een uitstekende camera, maar of dat voldoende is om het tij te keren zal nog moeten blijken.

3 reacties

  1. Altijd dat geneuzel over de camera. 99% van de mensen interesseert het geen zak hoe geweldig de camera is, als die maar een beetje normaal werkt. HTC is echt de weg kwijt als ze hier vol op in gaan zetten. Kom eens met iets unieks. Een terabyte ingebouwde opslag bijvoorbeeld.

    • @F612S: Nou dat boeit een hoop mensen juist wel !
      Niet voor niks dat de pocketcamera markt enorm in elkaar is gezakt de afgelopen jaren.
      En ja, de duurdere machines maakten allemaal wel mooie foto’s maar HTC heeft nog steeds last van de camera fiasco destijds in de M7 (of was het de M8 ?) die minder pixels had maar voor een revolutie moest zorgen. Het was uiteindelijk enorm teleurstellend en sindsdien staat HTC bekend als smartphone met kut camera.

      Mischien boeit het jou niet maar de meesten nog wel. Zeker als je de keuze hebt !

    • @F612S: Haha wat een onzin, 99% hoe kom je daar in vredesnaam bij.

      De camera van een Smartphone wordt door zijn gebruikers juist erg veel gebruikt. De Smartphone is al jaren de meest gebruikte camera op foto sites als Flickr enz, de beste camera is immers de camera die je bij je hebt en laat je telefoon nou altijd in je zak zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *