Deze mysterieuze livestream houdt het internet in bedwang

Livestream
Wat is er toch aan de hand op dit kruispunt?

Niets. Helemaal niets. En dat is nu juist de grap. De livestream is al sinds 20 juli online, maar om een onverklaarbare reden is de stream beland tussen aanbevolen video’s van YouTube. Steeds meer mensen klikken op de stream waardoor de populariteit blijft groeien.

Het betreft een HD-camera die gericht is op een kruispunt in het plaatsje Jackson Hole in de Amerikaanse staat Wyoming. Het dorpje heeft zo’n 10.000 inwoners en er valt eigenlijk niets spannends te beleven. Wereldwijde media schrijven over het fenomeen rondom de livestream waardoor het aantal kijkers blijft toenemen.

Via de chatfunctie wordt er veelvuldig gereageerd op allerlei zaken die gebeuren. Zo vloog er een vogel vlak voor de camera waarop men in koor “BIRD!” riep. Ook kon een overstekende vrouw op de nodige digitale aandacht rekenen, of wat dacht je van een man op een fiets? Heb je op dit moment niets te doen, zoals duizenden andere kijkers, schakel dan in op de livestream en geniet van een vredig kruispunt. De reacties zijn soms behoorlijk hilarisch.

Livestream

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *