Deze foto’s zijn genomen met een iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus
Ziet er goed uit.

De iPhone 7 is nog niet verkrijgbaar voor consumenten, maar een journalist van Sports Illustrated had alvast een exemplaar in handen en schoot voor de site van het bikini-blad enkele plaatjes van een NFL-game.

Het resultaat is een fraaie fotoserie. Helaas zijn de pica’s in helder daglicht genomen. Het is dan ook geen kunst om met een moderne smartphone in dit soort omstandigheden fraaie plaatjes te schieten. Het had interessanter geweest als de foto’s bijvoorbeeld ’s avonds waren genomen. Het resultaat zal dan minder mooi zijn en marketingtechnisch is dat natuurlijk geen slimme zet.

De iPhone en fotografie gaan hand in hand samen. Apple lanceerde diverse campagnes waarbij de camera en foto’s centraal stonden. Naar verwachting zal het Amerikaanse techbedrijf in de toekomst met de iPhone 7 een dergelijke campagne lanceren. De complete fotoserie check je hier.

1

2

3 reacties

  1. Deze foto’s zijn ook wel onder ideale omstandigheden genomen met enkel zonlicht en geen schaduwen. Het is vooral het dynamisch bereik (tussen licht en donker) waar smartphones tekort schieten, komt door de kleine beeldsensoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *