Deze startup repareert auto’s aan huis

Wrench
Een automonteur die bij je langskomt op een moment dat het jou uitkomt.

Onderhoud aan je auto komt altijd ongelegen. Je moet je auto wegbrengen naar een garage en bij een onbekende garage is het nog maar de vraag of je niet belazerd wordt. Twee op de drie Amerikanen zegt niet zo gauw een garage te vertrouwen naar aanleiding van negatieve ervaringen, blijkt uit een enquête.

Een startup in Seattle heeft het slim bekeken en komt naar de mensen toe, in plaats van andersom. Wrench, zoals het bedrijf heet, heeft onlangs vier miljoen dollar opgehaald naar aanleiding van een investeringsronde.

Wrench werkt door middel van een app. Via de app kunnen afspraken worden gemaakt. Ook zijn de facturen en de gedane werkzaamheden in te zien. Uiteraard is de service beperkt, want je kunt nu eenmaal niet een complete garage meenemen in een busje.

De startup kan onder andere aan huis remmen en diverse onderdelen van het motorblok vervangen. Voor serieuzere problemen die niet mobiel kunnen worden opgelost is bezoek aan een garage nog steeds nodig. De volledige lijst met mobiele reparaties die Wrench uitvoert check je hier. Het bedrijf is actief in diverse regio’s in Noord-Amerika. (via TechCrunch)

[gv data=”SC9iRkqUqU8″][/gv]

27 reacties

  1. Ze doen meer dan ik had verwacht. Maar goed als iemand die ieder jaar toch wel een paar keer onder zijn auto ligt kan ik zeggen dat een brug en dingen als een luchtsleutel toch wel heel fijn zijn.

  2. Leuk voor de deur. Eigenaar, buurman, vrouw, kids kijken lekker mee over je schouder, houden je van je werk af. Kun je ook nog op je rug onder de auto gaan liggen in plaats van onder de brug gaan staan. Dan stak ik die 4 miljoen liever in een garage en die super betrouwbaar maken.

  3. Ik heb zelf een autobedrijfje. Ik moet er niet aan denken dat ik elke dag op m’n rug of op de knieën aan auto’s moet sleutelen. De brug is er vooral om de monteur te ontlasten. Ik loop nu al 1x in de week bij de fysio. Lekker makkelijk voor de klant. Maar denk eens aan de monteurs die op hun 44e in de ziektewet komen met allemaal “vreemde” klachten. Allemaal voor jullie auto. Lekker dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *