Gerucht: OnePlus 5 releasedatum gelekt

OnePlus
We hoeven blijkbaar niet lang meer te wachten op het nieuwe OnePlus vlaggenschip.

Enkele maanden geleden bevestigde OnePlus eindelijk dat het bezig was met het werken aan een opvolger van de OnePlus 3T, de OnePlus 5. Stukje bij beetje weten we steeds meer over het te komen vlaggenschip. Dankzij een gelekte interne mail weten we vrijwel zeker wanneer het nieuwe toptoestel te koop zal zijn.

In het niet geheel legaal verkregen bericht van OnePlus wordt gesproken over het inplannen van publiciteitsmomenten van de nieuwe smartphone. In de mail wordt er tevens gehint naar de eventuele releasedatum, die op 15 juni plaats moet vinden.

Misschien is OnePlus wel op de grappige tour en hoort deze ‘gelekte’ mail juist bij hun ingeplande publiciteitsmomentjes, maar zeker weten doen we het natuurlijk niet. Wel is duidelijk dat fans dankzij een speciale referral campagne ook een slaatje kunnen slaan uit de release van de OnePlus 5.

Van het toestel zelf weten we al redelijk wat. Zo is er ‘gewoon’ een 3.5 mm ingang aanwezig, een enorm goede camera en razendsnelle Snapdragon 835 chipset. Ook is er al een foto gelekt waarin we hoogstwaarschijnlijk de nieuwe smartphone van OnePlus zien. Wij kijken nu al uit naar de release.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *