Apple iPhone 5c met 8GB nu ook in Nederland verkrijgbaar

Apple iPhone 5c met 8GB nu ook in Nederland verkrijgbaar
Vanaf vandaag is de de Apple iPhone 5c met 8gb ook te koop in Nederland. Apple wil hiermee de verkoopresultaten van de 5c een boost geven.

Qua specs zijn de 8gb en 16g versie verder gelijk, het enige verschil is de opslagcapaciteit. In de Apple store wordt de 5c 8gb nu voor 549 euro aangeboden terwijl op de Phone House website de 5c 8gb voor 486 euro aangeboden. Dit komt omdat Apple altijd de adviesprijzen hanteert in hun eigen webshop.

Of dit het verwachte verkoopsucces zal krijgen betwijfelen we aangezien de 16gb versie voor 599 euro wordt aangeboden. Apple kondigde begin vorige maand aan dat ze een nieuwe versie van de 5c op de markt wou brengen omdat de verkoopcijfers nogal tegenvielen.

[lg_folder folder=”Apple/iPhone_5C_officieel/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

    • @MAB: Toen de 4s met 8GB kwam werd daar ook over gesproken, bleek toen gewoon te gaan om toestellen met fysieke 8gb chips.

      Verwacht nu eigenlijk niet anders, anders hadden de mannen van iFixit dat al wel ontdekt waarschijnlijk.

      • @Donstil: het verschil met 4s is dat de 4s wel een verkoop topper was. De 5c hebben ze nu (waarschijnlijk) teveel op voorraad dus waarom zou je nog meer 5c’s maken met 8gb. Maar ik vind het een grote fout van apple dat ze de 5c zo duur hebben neergezet, terwijl het eigenlijk een heel mooi telefoon is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *