Colin Furze maakt episch pyro-pak, voor iedereen met Rammstein-ambities

Colin Furze
We kennen Colin Furze allemaal van zijn briljante en bizarre uitvindingen. Eerder schreven we al over zijn gruwelijke Wolverine-klauwen en de magnetische schoenen waarmee je over het plafond kan lopen. Maar de door X-Men geobsedeerde uitvinder heeft weer iets nieuws!

Ook dit keer is zijn bedenksel X-Men gerelateerd. Furze komt met een heuze vlammenwerper: gebasseerd op X-Men character Pyro. In een beschrijving onder een van zijn YouTube-video’s laat hij weten dat hij zich het meest kan identificeren met deze fictieve superschurk.

De vlammenwerper werkt als volgt: Furze verbindt een kleine gastank met propaangas aan een ontstekingsmechanisme aan zijn pols. Dat zorgt in combinatie met de waakvlam aan zijn andere pols voor flinke steekvlammen.

Ook dit keer heeft Furze weer een making of video voor zijn project opgenomen, die dit keer bewust wat minder gedetailleerd is. Waarschijnlijk beseft ook Furze dat het verstandiger is zijn YouTube-fans niet te voorzien van een blauwdruk voor het maken van een eigen vlammenwerper.

[gv data=”D5_ogU4Jzt4#t=130″][/gv]

Nog geen reacties

  1. Die man heeft lef, je moet eens op zijn youtube-kanaal verder zoeken hoe hij erge brandwonden op zijn arm had opgelopen een 6-tal maanden geleden. Nu opnieuw met vuur spelen. Die man heeft wel een geweldige job/hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *