De iPhone 6 was niet eerder zo duidelijk in beeld

De iPhone 6 was niet eerder zo duidelijk in beeld
Apple heeft zijn compound in Cupertino streng beveiligd. Daar zal niet snel iets uitlekken. Hoe anders is dit met de productielijn in Aziƫ, waar deze duidelijke shots van de iPhone 6 vermoedelijk vandaan komen.

iPhone 6 in volle glorie

We hebben op Apparata al menig iPhone 6-dummy voorbij zien komen. Foto’s van deze mock-up zijn daarom niet bepaald spannend meer, want iedereen met een 3D-printer kan ze tegenwoordig maken. Nu hebben we echter foto’s onder ogen gekregen van een iPhone 6 die verder gaat dan het dummystadium. Ze werden op Weibo gepost door de Taiwanese popster Jimmy Lin, dezelfde persoon die twee jaar geleden een werkend exemplaar van de iPhone 5 toonde voordat deze was onthuld, en onlangs een iPad mini showde terwijl de tablet nog geĆÆntroduceerd moest worden. De beste man heeft dus een zekere trackrecord qua betrouwbare leaks.

Op de foto’s zien we de vermoedelijk iPhone 6 naast een iPhone 5s. Het gaat hier waarschijnlijk om het 4,7-inch grote model (Apple zou later dit jaar nog een groter exemplaar willen introduceren), waarin de camera, cameraflitser en de aan/uit-knop aan de zijkant te zien is. Iets dat veel andere iPhone 6-mockups nog niet hadden. Ook de afgeronde hoeken en bolle randen komen hierin terug.

We hebben hier over een professioneel acteur, zanger en racecoureur, dus een selfie van Jimmy Lin met de ‘iPhone 6’ kon natuurlijk niet uitblijven.

Volgens de laatste geruchten wordt de iPhone 6 in september onthuld.

Nog geen reacties

  1. Het design van de 4 en 5 was nu net het verkooppunt van de iPhone, met het design van de 6 schieten ze zichzelf alleen maar in de voeten daar bij Apple. Niet dat ik er mee kan zitten, maar toch. De klantenkring zal het overigens weinig uitmaken hoe het ding uitziet, zolang er maar een Apple-logo op staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *