Apple Store is down. Komen de nieuwe iMacs eraan?

Apple Store is down. Komen de nieuwe iMacs eraan?
De echte Apple aficionados was het misschien al opgevallen, maar de Apple Store is down.

Dat kan natuurlijk meerdere oorzaken hebben, maar de meest waarschijnlijke is dat de store nieuwe producten krijgt toegevoegd. Volgens de toepasselijke genoemde site ‘is the apple store down‘ blijkt de store wereldwijd niet bereikbaar te zijn.

Wat er precies zal worden toegevoegd is nog niet duidelijk. De nieuwe iPhone zal pas in september worden geïntroduceerd en de release van de nieuwe iPad is nog niet bekend. We verwachten dan ook dat Apple nieuwe iMac’s zal toevoegen.

Volgens de geruchten zullen de nieuwe iMac’s gebruik gaan maken van de nieuwste Intel processoren. Zo zullen we in de 27″ versie twee nieuwe i5 processoren terug gaan vinden en het topmodel zal de nieuwe 3.6GHz Core i7-4790 processor krijgen. De 21,5″ versie van de iMac zal waarschijnlijk worden uitgerust met de 3.0GHz Core i5-4590S en 3.2GHz Core i5-4790S processor.

Naast de nieuwe hardware mogen we waarschijnlijk ook een prijsverlaging verwachten. Het nieuwe Mac OS X Yosemite besturingssysteem zal waarschijnlijk nog niet geïnstalleerd zijn aangezien deze zich nog steeds in de beta fase bevindt. Hoelang de downtime duurt is niet duidelijk, maar we houden de site in de gaten om te kijken of straks daadwerkelijk onze nieuwe iMac kunnen bestellen.

Update: Apple heeft alleen maar een nieuw instapmodel toegevoegd met een prijs van 1129 euro. Deze nieuwe iMac maakt gebruik van een 1,4-GHz dual-core Intel Core i5 processor. Vooralsnog blijkt dit de enige wijziging te zijn die Apple heeft toegevoegd.

Nog geen reacties

  1. Beetje jammer dat er een minder goede versie voor minder geld is bijgekomen. Die prijsverlaging had eigenlijk ook zonder mindere prestaties gemoeten wil er ruimte zijn voor een retina iMac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *