Voor €118 kun je al een iPhone 6 bestellen

iPhone 6, maar dan anders
Hebben we iets gemist? Heeft Apple de iPhone 6 onverwacht al aangekondigd?

Nope. De lancering van de opvolger van de iPhone 5s wordt nog steeds in september verwacht. Dit weerhoudt het onvolprezen GooPhone uit China er echter niet van om alvast te koketteren met een schaamteloze kopie van de iPhone 6. Ze noemen hem: de GooPhone i6.

Toegegeven, het uiterlijk komt sterk overeen met het uitgelekte beeldmateriaal van de iPhone 6. Een meer afgeronde zijkant, een aan/uit-knop die naar de zijkant is verplaatst, en een beeldscherm van 4,7 inch.

De specs van het met Android uitgeruste toestel houden echter niet over. Er zit een quadcore MediaTek MT6582-processor in die zijn werk doet op een kloksnelheid van 1,4GHz. Het scherm heeft een qHD resolutie van 960 bij 540 pixels, ook niet heel denderend. De 13 megapixel camera in de achterzijde is dan wel weer opvallend te noemen.

Uncanny, nietwaar?
De schaamteloze iPhone 6-kloon van GooPhone

De telefoon is alvast te pre-orderen, vanaf 1 augustus gaan de eerste exemplaren van de GooPhone i6 de deur uit. Hij is te verkrijgen in het wit en zwart en kost 159 dollar, omgerekend 118 euro.

Nog geen reacties

  1. Heb ook zo’n Chinese neppert.
    Een heuse Cubot GT99.

    Heb het ding nu sinds october vorig jaar en het valt me helemaal niet tegen.\
    Zou zo weer zoiets kopen als deze het begeeft.

    Als je een leuke smartphone zoekt en geen €400 tot € 700 wilt uitgeven (of een duur abonnement wilt) is het een prima alternatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *