OMG. Deze toiletrolhouder mailt je als het papier bijna op is

Deze toiletrolhouder mailt als het papier bijna op is
Doodnormale objecten en gebruiksvoorwerpen die digitaal evolueren, we zijn er doorgaans een groot voorstander van. Maar is de toiletrolhouder nou écht iets dat ook een dosis tech moest krijgen?

Wel volgens Vivek Pandey en Rinkal Thakker. Zij bedachten een slimme toiletrolhouder genaamd RollScout, met een ingebouwde infraroodscanner. Die houdt in de gaten wanneer je rol wc-papier bijna op is, en stelt je daar vervolgens van op de hoogte. Door een rood lampje te laten branden en/of door een pushbericht naar de bijbehorende app te sturen. De RollScout kan ook een email of tekstbericht versturen.

RollScout

Natuurlijk, het is bijzonder vervelend als je er te laat achter komt dat het wc-papier op is en je jezelf vertwijfeld afvraagt of de LINDA uit het leesmapje soelaas biedt. We hebben allemaal wel eens in die situatie gezeten. Maar dit is doorslaan met de hoofdletter ‘d’. We zouden ons kunnen voorstellen dat horecagelegenheden er enigszins baat bij hebben, maar of er onder particulieren animo is voor een €50 kostende toiletrolhouder die via een app iets laat weten wat je zelf ook kunt zien? Lijkt ons sterk. Op de Kickstarter-pagina van de RollScout blijkt dat het ook nog niet helemaal storm loopt.

Mocht je er toch als eerste bij willen zij; de early bird-versies van de RollScouts gaan voor 39 dollar weg en zijn nog te verkrijgen op Kickstarter.

RollScout

4 reacties

  1. Ik zie dit totaal niet voor me: dat je een berichtje op je telefoon krijgt terwijl nog op de plee zit en het laatste stukje al in je hand hebt?? Of dat de gastheer van het feest een berichtje krijgt die zich vervolgens naar de wc snelt om zich te excuseren voor het pleepapier… Waar-de-lo-ze uitvinding.

    Wél een leuk cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *