iOS 8.1 is vanaf nu beschikbaar

iOS-8.1-release
De eerste grote update voor iOS 8 kun je nu downloaden voor je Apple-toestel.

De lancering voor iOS 8.1 vond wereldwijd tegelijk plaats, wat dus ook betekent dat wij in Nederland aan de beurt zijn voor de update. Met het installeren van iOS 8.1 voeg je automatisch Apple Pay toe, het mobiele betalingssysteem van Apple dat jammer genoeg voorlopig alleen in de Verenigde Staten werkt.

OS X Yosemite
Ook verbetert 8.1 de samenwerking tussen je iOS-toestel en OS X Yosemite, het nieuwe besturingssysteem van Apple dat vanaf vorige week beschikbaar is. Telefoongesprekken opnemen met je Mac was al een tijdje mogelijk, vanaf nu komt daar ook SMS-ondersteuning bij. Meer informatie over Yosemite kun je hier lezen.

Apple veteranen zullen blij zijn met de terugkeer van de klassieke Camera Roll, waarin je in een handomdraai bij je meest recente kiekjes komt. iCloud Foto’s is nu ook voor iedereen beschikbaar. Hiermee zet je al jouw foto’s op iCloud, zodat je er gemakkelijk bij kunt met al je andere iOS-apparaten. Ook kun je vanaf nu je telefoon als wifi-hotspot gebruiken vanaf je Mac of iPad.

Eén reactie

  1. nog even wachten tot mijn batterij is vervangen van mijn iPhone 5, ondertussen terug mijn iPhone 3G bovengehaald en hoewel hij al 7 jaar oud is werkt hij nog goed, ok ja het is wat trager, soms lagt het wat en er kunnen nauwelijks apps op maar de batterij is gisteren uit de lader gehaald en gaat nog steeds door, 6 uur en 2 min gebruik en 1 dag stand by is niet slecht voor een 7 jaar oude smartphone, het design is nog altijd een van de mooiste iPhone’s die er gemaakt zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *