Google helpt iPhone-gebruikers met overstap naar Android

Android-overstapgids
Google snapt heel goed dat iPhone-gebruikers dolgraag over willen stappen naar hun nieuwe besturingssysteem Android 5.0. Daarom hebben ze een handige overstapgids gemaakt.

Deze ‘Get Going on Android‘-gids is waarschijnlijk een antwoord op een soortgelijke actie van Apple, die op hun website ook stap voor stap uitlegt hoe je van Android naar een iPhone overstapt.

Foto’s, muziek en contacten
In vier hoofdstukken kom je te weten hoe je foto’s en je contacten overzet, hoe je jouw e-mail synchroniseert en waar je je favoriete apps kunt vinden. Hierbij wordt iTunes bewust genoemd bij het overzetten van je muziek, zodat je zonder problemen al je muziek kunt verplaatsen naar een Androidtoestel.

Heel aardig van de twee bedrijven natuurlijk, al is het in werkelijkheid de zoveelste manier waarop de twee elkaar aftroeven. Het levert in ieder geval weer voer op voor fanboys, die ongetwijfeld al een goede reden hebben om dit een smakeloze actie van Google te vinden, en andersom.

Lees voor meer informatie over deze eindeloze strijd tussen Google en Apple ook: Waarom Android-gebruikers Apple haten, en andersom.

3 reacties

  1. Prima toch, voor de gewone Apple-leek is het nogal wat, iOS->Android. Andersom stelt geen ruk voor, je hebt alleen wel het gevoel dat je een hoop mist. Maar da’s een andere discussie.

  2. Mooi dat het coor iedereen nu gemakkelijker wordt, om over te stappen naar een ander OS, welke kant je ook op migreerd. Waar ik idd ook naar uitkijk zijn de heerlijke reacties, over en weer. Die zijn vaak nog veel vermakelijker dan het artikel zelf. Heerlijk om te zien hoe mensen er helemaal in op kunnen gaan wat er zich afspeelt in hun wereldje van een inch of 5 groot. Alsof er niets anders bestaat hahaha. Nogmaals heerlijk, alvast bedankt voor het vermaak. Go fanboys!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *