Laatste reacties

E34M5Touring reageerde op: Deze startup repareert auto's aan huis
@fijnkonijn: Oh je ergert me niet hoor. Geen leukere mensen dan Tesla mensen.

fijnkonijn reageerde op: Deze startup repareert auto's aan huis
@E34M5Touring: wat is dat is mien jong. Kan ik je nog ergens anders mee ergeren? ;-)

fijnkonijn reageerde op: Deze startup repareert auto's aan huis
@E34M5Touring: ik denk niet dat Tesla, many many miles away, de ANWB in het kleine Holland in de smiezen had destijds, laat staan als bron voor inspriratie ;-)

Breinstein reageerde op: Deze Davilex games heb jij vroeger gespeeld
Alle Davilex toppers opnoemen en dan Oranje Kampioen vergeten, het enige spel wat ik echt lang gespeeld heb.

toyotafortuner reageerde op: Deze startup repareert auto's aan huis
Blijft toch zo'n toffe bak, de Ford Flex <3

baasbas reageerde op: Deze startup repareert auto's aan huis
Amerikaanse obsessie met hun oil change

E34M5Touring reageerde op: Deze startup repareert auto's aan huis
@volvod5: Is ook zo, maar the Enegizer bunny moet alles linken aan Tesla. Daar ging het me meer om.

desjonnies reageerde op: Deze startup repareert auto's aan huis
Ironisch genoeg Amerikaanse sjoemel-VW's

berlinetta reageerde op: Deze startup repareert auto's aan huis
Volgens mij bestaat dit al lang in NL. Zelf ook al eens laten doen. Zowel thuis als op werk.

volvod5 reageerde op: Deze startup repareert auto's aan huis
@E34M5Touring: Met als groot verschil dat de ANWB alleen komt als je pech hebt en deze startup je olie komt verversen of je remblokken wisselen. Idee is hetzelfde, uitvoering net een beetje anders.

E34M5Touring reageerde op: Deze startup repareert auto's aan huis
Die oprijblokken hebben wij ook thuis. Geweldig spul. Je kunt zo lekker makkelijk onder de auto maar ze zijn ook zacht dus met stallen geen vierkante banden!

E34M5Touring reageerde op: Deze startup repareert auto's aan huis
@fijnkonijn: Slim afgekeken van de ANWB dus bij Tesla. Die komen al jaaaaaren aan huis of op locatie je wagen repareren.........

r0cc0 reageerde op: IKEA komt met voordelige slimme lichtenserie
Nee, de IKEA lampen zijn niet compatible met HUE. Zowel IKEA als Philips voelen zich blijkbaar ook niet geroepen om daar veel tijd in te steken. Bovendien biedt IKEA momenteel ook geen RGB varianten aan dus van een volwaardige concurrent kun je niet spreken. Daarvoor is het prijsverschil met de witte Hue lampen te klein.

turbobrick reageerde op: Gelekt: ALLES over de Galaxy S8 + foto's
@galaxys8: Niks negatief, gewoon Kritisch. Ik krijg niks gratis van Samsung ofzo en moet alles zelf betalen. Waarom zou ik dan niet kritisch zijn en dat wat niet top is gewoon benoemen ? Ik ben ook kritisch over IOS zoals je kunt lezen en dat komt omdat ik met van alles en nog wat werk en dus objectief kan vergelijken ipv Fanboy gedrag en struisvogel politiek. Niet alles wat Samsung doet is top en dat geld ook voor Apple, HTC, LG, etc etc.

lsmulders reageerde op: Windows 10 Creators Update nu al beschikbaar
De "speciale tool" link geeft aan dat "het document waarschijnlijk niet meer bestaat". {"Code":"DocumentGone","Message":"StorageDocumentNotFoundException : Document with id 'RW1t9R', tenant 'am' is now gone (i.e. the document probably expired and thus no longer available).","Resource":null}

diablogt reageerde op: Gelekt: dit unieke vlaggenschip moet HTC redden
Zolang HTC niet zijn reclamebudget aanzienlijk vergroot zijn ze niet meer te redden. Dat zou jammer zijn voor het merk dat de meest innovatieve en kwalitatieve toestellen maalt.

av_diver reageerde op: iOS 10.3 is hier, dit zijn de belangrijkste nieuwtjes
Ben benieuwd wat er nieuw is aan de functie om je geparkeerde auto te markeren. Volgens mij al een jaar een standaardfunctie op mijn iPhone. Zodra ik uit de auto stap, krijg ik een melding dat de locatie is bijgewerkt.

galaxys8 reageerde op: Gelekt: ALLES over de Galaxy S8 + foto's
@turbobrick: Voor een Android/Samsung liefhebber ben je trouwens aardig negatief.. Dit is nie goed, die is ten opzichte van zus en zo en bla bleehhgg.. Leef jij fijn in je eigen zeepbel meneer de praktijk man! Ik weet wel beter dan in een eindeloze, onzinnige. bullshit conversatie te blijven draaien. Ik krijg sterk de indruk dat de s8 te hoog gegrepen is voor je en dat je afgunst een vorm van jaloezie is.. Maar uuhh............................................................................................Lets agree to disagree! Word vervolgd!!!

simonklaassen reageerde op: Komt er een nieuwe iMac in 2017?
@turbobrick: duurder DAN de vorige*

simonklaassen reageerde op: iOS 10.3 is hier, dit zijn de belangrijkste nieuwtjes
@turbobrick: okay, jouw mening

fijnkonijn reageerde op: Deze startup repareert auto's aan huis
Slim afgekeken van Tesla. De Tesla-rangers komen ook aan huis (of waar dan ook) voor service of reparaties.

Freewarefreak reageerde op: Zucht: Netflix gunt waardeloze acteur 4 nieuwe films
Ik vond de Ridiculous 6 een heerlijke film. Ik hou van dat soort films. EN.. dat is het leuke van Netflix, ik betaal dat 10-tje toch dus ik zet gewoon alles aan. Gare onderbroeken lol is leuk. Mijn vrouw zapte na 20 minuten weg naar de iPhone en ging toen koken, dus die vond hem net als veel mensen dan bagger haha :)

Freewarefreak reageerde op: Top 10: Alternatieven voor WhatsApp
ENORM groot in Azië (voor China en Indonesië) is LINE. Heb ik ook op mijn iPhone. En kan alles, chatten, beeldbellen, etc.

turbobrick reageerde op: Gelekt: ALLES over de Galaxy S8 + foto's
@galaxys8: Ik ben een man van de praktijk. Specs zijn leuk maar de praktijk is soms anders. Een bijna bezel loos scherm kan mooi zijn maar mischien valt het in gebruik tegen. Net zoals bijv. accuduur, iets dat bij de S6 echt een nadeel was, zelfs tov de S5. De finger reader zit nu achterop, dat kan in gebruik weleens tegen gaan vallen als Samsung gebruiker. Ook de irisscan lijkt mooi maar eerst maar de praktijk zien. Jij bent een Studio fanboy, een benchmark gast die gaat op cijfers. Ik heb het over 2 maanden omdat je dan wat kan zeggen van dat apparaat. Sure, dag 1 is alles cool, naderhand komen de issues als die er zijn. Dit hebben we de afgelopen jaren wel vaker gezien en dat hoef ik niet te onderbouwen. Enne vwb een Toestel dat niet echt voldeed aan zijn specs muv de Note 7 ? Nou de S4 viel enorm tegen, de step up was minimaal tov de S3. De Note 3 sloeg ook de plank mis. De note 2 was een mega hit en de 4 was ook een topper maar werd niet overal verkocht. En last but not least de S6 ... Een net niet Next gen Galaxy. Het Edge scherm was prachtig maar teveel gedoe met de magere accucapaciteit, geen ext. storage, geen waterproofing. Allemaal step backs tov de S5. Enne laten we het niet hebben over de Bloatware en de heavy Touchwiz schil die pas sinds de S7 een beetje acceptabel is geworden. Nee, er is een groot verschil tussen blinde fanboys zoals jezelf en reallife gebruikers zoals ik die niet blindstaren op 1 OS en 1 merk.

Freewarefreak reageerde op: Een bezoekje aan de bioscoop is straks minder aantrekkelijk
@RRRobert: Inderdaad. Mijn eerlijke antwoord? Als een film die in de bioscoop in premiere gaat ook gewoon op Netflix of Videoland beschikbaar zou zijn op dat moment (en daar wil ik dan zonder problemen een dik betaald premium abbo voor nemen) dan down ik nooit meer iets. Maar dat kan gewoon niet. Een nieuwe Avengers of wat dan ook... daar moet je een jaar op wachten voor die op Netflix is. Terwijl inderdaad de ongecompressde X264 BR-rip met TrueHD geluid ook gewoon er meteen is.. tsja... sorry T. Kuik en andere sukkels.. dan gaan jullie dat nooit winnen.

Freewarefreak reageerde op: Een bezoekje aan de bioscoop is straks minder aantrekkelijk
@ruben83: Ja. En het één versterkt het ander. Als ik een 70 inch 4K TV heb met Dolby Atmos surround Receiver en HTPC computer, dan ga ik echt niet meer naar de bioscoop. Iedere Bluray is meteen de downen zonder compressie. IK bepaal mijn eigen pauzes in de film. Geen reistijd, geen kosten (brandstof, kaartjes, etc) Geen last van boerende smakkende vreemdelingen om je heen, etc. voordelen, voordelen, voordelen.. etc. Ik ga echt nooit meer naar de bios dan. Ik ben ook lid van Home Cinema groepen/forums, hoe vaak je daar leest dat die mensen een mooier geluid e.d. hebben in hun eigen HT dan in zo'n zaal... Eens heb ik een 4K HT beamer op zolder, met alles er op en er aan, die wens komt ooit uit. sparen sparen. :)

Griffin reageerde op: IKEA komt met voordelige slimme lichtenserie
't Gaat om een zigbee variant en zou compatible zijn met Philips Hue. Een Philips Hue baseset kost bijna de helft van het IKEA pakket... Hier gaat IKEA vermoedelijk geen potten mee breken inderdaad.

galaxys8 reageerde op: Gelekt: ALLES over de Galaxy S8 + foto's
@turbobrick: Haha het is nog erger met je gesteld dan ik in eerste instantie kon vermoeden. Ten eerste, de specificaties veraden de prestaties van het toestel.. dat is de definitie van specs.. er achter komen wat het apparaat kan. Men kan er redelijkerwijze van uit gaan dat die twee overeengekomen! (dat is ook altijd gebleken en word uitvoerig getest door de fabrikant) Noem mij eens een voorbeeld van een toestel dat niet aan z'n specificaties voldeed? En kom nou niet aan zetten met de geflopte note7! Ten tweede, bij een dergelijke aankondiging van een highend toestel komen altijd nieuwe onuitgelekte features aan bod! Inderdaad is zoals gewoonlijk het grootste deel gelekt. Dat bevestigd ook mijn claim dat het toestel wel degelijk een innovatief revolutionair device is. Jij spreekt jezelf nu alweer tegen op dit punt! And last but not least, de Samsung Galaxy S8 word morgen gepresenteerd en zal v.a. morgen direct als pre-order te bestellen zijn. Deze zal dan 3a4 weken later beschikbaar zijn. Hij ligt dus uiterlijk eind april in de winkel, dus hoe kom jij aan 2 maanden? Dan vraag ik je tot slot, wanneer is jou ooit een nieuw highend toestel van samsung tegen gevallen!? P.s. met alle respect! Tussen een Android fanboy zijn en/of er verstand van hebben zit een groot verschil. Ik heb nooit beweerd dat jij geen Samsung liefhebber zou zijn. Ik constateer alleen dat je slecht onderbouwde ongemotiveerde uitspraken doet, daar heb ik me gewoon lichtelijk aan geïrriteerd.. mag toch? Ik laat je over 4 a 5 weken weten hoe mij de s8 bevalt goed?😂

turbobrick reageerde op: Gelekt: ALLES over de Galaxy S8 + foto's
@galaxys8: Wat nou morgen ? Een release zegt niks van de praktijk. Alleen specs mededelen en dat weten we allemaal al. Zelden ga je met een release tegenwoordig nog iets nieuws zien. Over 2 maanden weten we precies hoe het exemplaar in de winkel het in de handen van mensen daadwerkelijk doet. Als jij mijn threads leest dan zie je dat ik een fan ben van Android en zeer tevreden met Samsung, maar ik ben niet blind of een kuddedier dat maar alles voor zoete koek slikt. We gaan het idd zien.

turbobrick reageerde op: IKEA komt met voordelige slimme lichtenserie
En dat terwijl Philips Hue er al is .... Niet goedkoop maar met een prijs vanaf 20 euro voor de goedkoopste Ikea lamp is ook niet bepaald een koopje. Dan wachten op afstandsbedieningen, dimmer, sensoren, etc etc en je bent weer zo een jaar verder voor iets wat al jaren te koop is.

turbobrick reageerde op: Bisecu: het Bluetooth slot voor je fiets
@koeberg: Dan maak je een salto ....

turbobrick reageerde op: iOS 10.3 is hier, dit zijn de belangrijkste nieuwtjes
Een update van niks dus terwijl er nog zoveel te verbeteren is aan IOS ....

galaxys8 reageerde op: Gelekt: ALLES over de Galaxy S8 + foto's
@turbobrick: Dan snijd in dit geval het mes aan twee kanten. Jij weet toch ook te verkondigen dat de verschillen tussen de s7 en s8 minimaal zijn. Ik volg al de geruchten omtrent de s8 al weken op de diverse websites. Deze websites hebben in het verleden al bewezen vrij accuraat te zijn met hun bevindingen over de gelekte specificaties. Ik heb even wat treads van je bekekenen als er iemand "zogenaamd" overal verstand van heeft ben jij het wel..NOT! We zullen het meemaken morgen bij de onthulling. Ik verwacht wel een excuus en rectificatie als blijkt dat ik gelijk heb.. 😂 Maar we zullen het zien morgen

koeberg reageerde op: Bisecu: het Bluetooth slot voor je fiets
Klinkt handig, je fiets die opslot springt als je er bij weg loopt. Maar wat als tijdens het fietsen je Bluetooth-verbinding weg valt...?

derkie0 reageerde op: Bisecu: het Bluetooth slot voor je fiets
"Als je fiets toch gestolen worden", alinea 5, eerste zin.