Laatste reacties

Donstil reageerde op: Babes op Instagram: Cassandre Davis
Misschien wordt ik oud hoor maar die olifanten reet trend snap ik echt voor geen ene moer.

meatpuppet reageerde op: Babes op Instagram: Cassandre Davis
@jilles_vanderveen: Afgezien daarvan, zou jij jouw vriendin zo op socialmedia willen zien? Ik twijfel of ik dat wel nodig zou vinden

jilles_vanderveen reageerde op: Babes op Instagram: Cassandre Davis
Kan ik niet betalen, heb geen Ronaldo eurootjes.

Jantje_555 reageerde op: WTF video: Terminator 2 volledig nagemaakt in GTA V
sommige mensen hebben echt tijd te veel :P

bofkont reageerde op: Red Dead Redemption 2 is vertraagd
Ontzettend gave game het eerste deel!! De verhaallijn was zo verslavend en de gameplay heerlijk. Ik kan niet wachten op de opvolger.

bofkont reageerde op: iPhone redde het leven van een slachtoffer in Manchester
@dell: Op de terrorist die deze aanslag heeft gepleegd is respectloos wat meer van toepassing ;)

dgh74 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
@ffw88: ik denk dat wanner er geen iphone 8 geruchten zouden zijn .... de note 8 met gewone homeknop uit zou worden gebracht ( of brak achterop ) Sorry van al die losse posts .... een EDIT FUNCTIE in 2017 zou makkelijk zijn :-)

dgh74 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
@ffw88: voorbeeldje om te verduidelijken. Vingerprintscanner (VPS) bestond eerder. Werkte vaak niet super. Geen sprake van een VPS in een samsung ... Tot het moment dat de geruchten van de eerste apple VPS loskwamen. Om eerste (of eerder dan ) te kunnen claimen kwam samsung met een veeg oplossing ... brak ... hoop klachten en niet zoals zou moeten. De juiste manier was de "apple manier". Niks vegen ... gewoon knop gebruiken zoals je altijd doet. Zo ook met VPS op achterkant. Tuurlijk ... hoop blah blah over groot scherm .... maar zitten in de maag met VPS ... dus plakken we maar op de achterkant ... lekker handig naast camera. Nah een hoop pubers staren zich blind op scherm en zitten nu te klooien met de VPS ... boeiuh want samsung heeft zijn verkoop. Ik fiets veel ... iphone in zo'n waterdichte houder ... te bedienen tijdens fietsen. Lekker handig met VPS achterop ... of in autohouder ... of liggend op bureau.

dgh74 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
@ffw88: sure de techniek bestaat langer .... maar een productie telefoon ??? De iphone 8 is de eerste waarbij de geruchten LIJKEN te kloppen. Ook bij de 7 trouwens ... maar die waren niet erg hardnekkig en snel de kop ingedrukt.

dgh74 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
@ffw88: Hoop ik dan maar ... zou een afgang zijn wanneer het niet zo is. En dat van een fanboy huh ;-)

dgh74 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
ALS ie voorop komt he .... zou een blamage zijn wanneer het niet zo is :-)

ffw88 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
@dgh74: Waren ze bij de S8 ook al van plan maar na de geflote Note 7 konden ze de S8 release niet te lang uitstellen. Vandaar dat de sensor op de achterzijde zit. Aan de voorzijde is idealer, heb je gelijk in. Dus ik hoop voor je dat ie bij de iPhone 8 in het scherm zit.

ffw88 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
@dgh74: nou, het hoesje niet om die reden aangeschaft. Ik kwam er toevallig achter.

ffw88 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
@dgh74: 1 jaar? Wauw... 2 maart 2015: www.qualcomm.com/news/onq/2015/03/02/breakthrough-3d-fingerprint-authentication-snapdragon-sense-id

dgh74 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
@Jantje_555: sterker nog ... het is een veel beter plek. Waneer ik mijn iphone vasthoud om te lezen of typen ... is de plek op de tekening EXACT de plek waaR mijn wijsvinger rust. Hierdoor hoef je niet onnatuurlijk naar "boven" om te zoeken zoals bij de S8 .... of erger nog ... een hoesje aanschaffen om je vinger te geleiden naar de juiste uitsparing zoals FW88 suggereerde in een andere post.

dgh74 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
@ffw88: ow .... en vandaag meld digitimes weer dat het laatste nieuws is dat ie WEL in het scherm komt .... en laat 9to5mac fotos zien van gelekte cases met DICHTE achterkant. Kan me vooralsnog ook niet voorstellen dat een fabrikant hem op de achterkant plaatst ... en zou een mega teleurstelling zijn waneer ze dit wel doen. Mocht een fabrikant ( kuch smsung ) dit wel doen ... dan is het een halve oplossing om weer eens wat te claimen en daarbij de verkopen opschroeven. De enige JUISTE en meest nette oplossing is in het scherm. Zo hoort het. Dan maar even wachten en met 150 euro meer ... een product zoals het hoort ( = waar voor je geld ).

dgh74 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
@ffw88: met 1 klein nuance verschil ... de iphone geruchten doen al bijna 1 jaar de ronde. Aangezien apple op een vast tijdstip komt met een nieuw toestel ... komen anderen vaak net wat eerder met ( vaak brakke ) oplosingen om " eerste " te kunnen claimen.

dell reageerde op: iPhone redde het leven van een slachtoffer in Manchester
Op zoek naar Refurbished iPhones? Check ze HIER! Dit vind ik wat respectloos..

av_diver reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
Lijkt er toch echt op dat dit de Chinese clones zijn, zie hier: https://youtu.be/IonNdu1hflE?t=6m12s

ffw88 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
Het lijkt wel een wedstrijd wie als eerst met een vingerafdruk scanner onder (achter) het scherm komt; Samsung met de Note 8 of Apple met de iPhone 8. Helemaal nu de laatste periode de innovatie ver te zoeken is. Toch denk ik dat bijvoorbeeld Xiaomi als eerst met een toestel met deze feature komt, net zoals de Mi 5s de eerste was met een pressure sensitive display.

Jantje_555 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
sensor lijkt te laag te staan... doen ze bij de S8 van Samsung toch beter dan

av_diver reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
@ffw88: Niet alleen iFans. Ik denk echt dat de achterkant (of zijkant) niet de beste plekken zijn voor de scanner. Je moet hem dus altijd oppakken vanaf je bureau, uit een houder (bijv. auto), etc. Voorkant is gewoon makkelijker. Ook om dat je dan keuze hebt voor welke vinger (wijsvinger en/of duim, afhankelijk van hoe je hem vast hebt).

av_diver reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
@amg65: is te lastig om het mooi afgewerkt te krijgen. De sensor heeft niet die vorm.

ruben83 reageerde op: Netflix mogelijk duurder door nieuwe Europese regels
Ik vind dat ze mogen opzouten met die Europese regels. Zo zijn ze steeds meer een invloed aan het uitoefenen met wat we kunnen kijken. En de Europese overheid het geld opstrijken. Beetje klaar met dat gedrag van hebzucht. Laat mensen gewoon zelf beslissen wat ze willen kijken. Als dit in China gebeurd zouden mensen er niet raar van opkijken, maar hier sluipt het ook naar binnen

amg65 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
Als ie dan op de achterkant moet; waarom niet in het apple logo?

toyotafortuner reageerde op: Ajax verliest: zo reageerde social media
De drie kruizen vond ik toch wel t meest toepassend 😂 Verder zag ik t verlies wel aankomen. Akkoord. T waren lullige balletjes die erin gingen. Maar toch: ik schatte sws de kansen laag in

sezz reageerde op: Dit zijn de 11 meest verslavende racegames
@kimhung: En een killer soundtrack bovendien op midnight club.

dgh74 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
Nee zeker niet .... maar goed ... er zijn ook verschillende tekeningen met scanner in het glas .... dus afwachten maar.

ffw88 reageerde op: Wat zit er op de achterkant van de iPhone 8?
Nou dit gaan de iFans niet leuk vinden......

BrutaalAapje reageerde op: Video: eerste bewegende beelden van de 'iPhone 8'
Tot nu toe alleen nog maar iPhones gehad. Werkt perfect. Mijn vrouw heeft tegenwoordig een iPhone 6s maar gebruikt nog steeds enorm veel haar Note 2 (believe it or not) Nu verwacht ik echt iets van de iPhone 8. Ik vond de iPhone 4 nog altijd het mooiste model en het lijkt er op dat de 8 daar op gaat lijken. Niets mis mee. Maar op het werk zie ik steeds meer de Samsung Galaxy S8 en kwa design ben ik wel onder de indruk. vraag me af of Apple daar aan kan tippen...

toyotafortuner reageerde op: Misleidende ExtraTorrent-sites in de lucht
Goed nieuws dus.

JaxDryke reageerde op: Deze nieuwe GTA-update geeft je het gevoel van vroeger
Geweldige races dit. Lig iedere keer weer in een deuk. We hadden het originele spel vroeger op de Commodore 64. Die speelden we 25 jaar geleden, dit spelen we nog steeds. Óp de C64 :)

dgh74 reageerde op: Video: eerste bewegende beelden van de 'iPhone 8'
Ziet er mooi uit .... zeker met die metalen omlijsting. Nu nog hopen dat het daadwerkelijk zoiets gaat worden :-)

gregorius reageerde op: Netflix mogelijk duurder door nieuwe Europese regels
Het is ook nooit goed he. Door een Netflix, downloaden we een stuk minder. Waarom? Omdat het te betalen is en makkelijk is. Netflix zelf zorgt er al voor dat er redelijk wat niet-Amerikaanse producties op staan; meer dan een ieder eigenlijk had verwacht. Dus wat moeten die mensen in Europa nog zeuren? Die gedwongen verdelingen: wat een onzin. Als er iemand in Europa, Zuid Afrika of Tadjikistan een steengoede serie, documentaire of film maakt, dan willen we dat allemaal graag zien. Wordt het niet uit de markt geprezen, dan zal het ook op Netflix kunnen komen. Maar moeten we x% aan Europese producties willen? Dan ga je OF een hoop troep krijgen, of dat Netflix een hoop van de Amerikaanse dingen uit het asortiment haalt. Opzouten dus met die regels.

bertorelli reageerde op: Netflix mogelijk duurder door nieuwe Europese regels
Op een Zweedse krimi na kijk ik toch voornamelijk Amerikaanse films en series. Ik zit dan ook helemaal niet te wachten op Portugese docudrama's en Kroatische actiefilms.