Acer lanceert Liquid E3 en Liquid Z4 smartphones

Acer Liquid E3 & Acer Liquid Z4
Acer zal tijdens MCW2014 volgende week twee nieuwe telefoons lanceren. De goedkope Liquid Z4 en de Liquid E3 die ideaal is voor het maken van selfies.

De Liquid E3 is namelijk voorzien van een flitser aan de voorkant! Op die manier is je selfie nooit meer onderbelicht. De camera die aan de voorkant zit is 2 megapixel.

Acer Liquid E3
Deze smartphone met een 4,7-inch HD IPS-scherm is zoals eerder gezegd voorzien van een flitser aan de voorkant (en achterkant) en daarom zéér geschikt voor mensen die graag foto’s van zichzelf maken. De Liquid E3 draait nu nog op Android 4.2.2, maar krijgt later dit jaar een update naar Android KitKat 4.4.

Overige specs zijn een 1,2 GHz quad-core processor, 4GB interne opslag en 1GB geheugen. De Acer Liquid E3 is verkrijgbaar vanaf april en kost €199.

[lg_folder folder=”Acer/Liquid_E3/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Acer Liquid Z4
Deze telefoon is een stukje kleiner, maar ook veel goedkoper dan de Liquid E3. Deze Liquid Z4 heeft een 4-inch scherm en is volgens Acer vooral ideaal voor mensen die foto’s maken. Dat moet dan met de 5 megapixel camera met auto-focus en LED-flitser die aan de achterkant gemonteerd is.

Qua specificaties zien we een 1,3 GHzdual-core processor, 4GB interne opslag en Android 4.2.2. De Acer Liquid Z4 is verkrijgbaar vanaf april en kost €99. En dat is meer dan betaalbaar te noemen.

[lg_folder folder=”Acer/Liquid_Z4/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *