Adonit komt met goedkoper alternatief voor Apple Pencil

Pixel
Omdat de Apple Pencil lichtelijk overpriced is.

Maar dit wil niet zeggen dat de pen van Adonit een zeer goedkope oplossing is. In Nederland kost de Pencil van Apple 109 euro, terwijl de Pixel van Adonit weg mag voor 90 euro. Het apparaat is speciaal ontworpen voor de iPad Pro en meet correcties en de drukgevoeligheid. Om gebruik te maken van deze features moeten apps wel SDK ondersteuning bieden. Het apparaatje heeft geen aan of uit knop. Via een ingebouwde sensor weet de Pixel wanneer deze wordt opgepakt.

Of de stylus een game changer is valt te betwijfelen. De prijs scheelt slechts twee tientjes met de Apple Pencil. De Pixel is compatibel met onder andere de apps Concepts, Notes Plus, Goodnotes en Astropad.

[gv data=”svofetXazrc”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Palm rejection is de belangrijkste feature die een stylus moet hebben, anders is deze enkel geschikt voor een korte verkrampte notitie. Ik heb al een beetje zitten spelen met zo’n apple stylus maar vind de investering nog steeds risicovol. Ik durf niet te zeggen of ik hiermee mijn notitieboekjes vaarwel ga zeggen.

  2. Voor 19 euro ben je gestoord om hiervoor te kiezen.
    De Apple pencil werkt en zal ALTIJD ondersteund worden. 3rd party hardware kan met een software change zo buitenspel gezet worden.

    Kansloos dus.
    Zoiets moet gewoon de helft of minder kosten. Voor 2 tientjes kiezen slimme mensen voor het origineel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *