Deze Tomtom laat je rennen met muziek

Ziet er sparkelend uit
Tomtom navigeert zich de laatste jaren wat nadrukkelijker naar de sportieveling en deze derde generatie van hun hardloophorloge brengt weer een vernieuwing: draadloze muziek

Een jaar of twee geleden besloot Tomtom om naast navigatiesystemen ook eens wat anders te gaan doen. Ze hadden al een paar jaar onder de vleugels van Nike geoefend met het maken van sporthorloges en kwamen tot de conclusie dat ze het zelf wel beter konden.

De eerste versie van hun Tomtom Runner was meteen een succesvol apparaatje en al snel bedachten ze een zinvolle upgrade. Waarom zou je een hartslagmeterband omdoen, als je al een horlogebandje om hebt? Dus bouwde Tomtom als een van de eersten een hartslagmeter in zijn horloge in dat werd de Runner Cardio.

Nu gaan ze nog een stap verder in de integratie, waarom zou je een iPod meenemen, als je al een soort smartwatch omhebt. En die smartwatch had ook al Bluetooth ingebouwd? Dus hebben de Amsterdammers er nu ook een MP3-speler aan toegevoegd.

De nieuwe lijn bestaat uit vier modellen. De meest basic variant, Tomtom Spark GPS Fitness Watch, heeft geen ingebouwde MP3-speler, maar is wel een een activity tracker en dat is ook een nieuwigheidje voor Tomtom, want dat deden de oude klokjes nog niet.

TomTom Spark Cardio GPS Fitness Watch meet je hartslag en je afgelegde afstand, maar is er zonder muziek. Dan heb je de TomTom Spark Music GPS Fitness Watch die geeft je wel muziek, maar meet je hartslag niet. Top of the range is de TomTom Spark Cardio + Music GPS Fitness Watch, die heeft alles in een.

En als je dan toch bezig bent om van je pad te navigeren, dan kun je net zo goed ook meteen even een nieuw modelletje Bluetooth koptelefoon introduceren, dus dat doet Tomtom ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *