Amazon Prime Now: bestellen en bezorgen in één uur

Prime-Now
Aan het einde van 2014 krijgen we nog snel een voorproefje van de toekomst. De “voor 18.00 besteld, morgen in huis”-garantie is ouderwets, binnenkort ontvangen we onze bestellingen één uur nadat we ze gekocht hebben.

Amazon lanceert vandaag namelijk Prime Now, een nieuwe service waarmee Amazon Prime leden tienduizenden dagelijkse artikelen kunnen bestellen die meteen geleverd worden. Denk hierbij aan toiletpapier, elektronica (koptelefoons en zelfs tv’s) en speelgoed.

Gratis binnen twee uur
Bij je bestelling krijg je de keuze om je pakketje binnen het uur te laten bezorgen (wat je 7,99 dollar extra kost), of binnen twee uur van 6 uur ’s ochtends tot middernacht, wat gratis is voor Prime leden.

Het enige wat je nodig hebt is een speciale gratis app, die je voor iOS en Android kunt downloaden. Een handige extra functie van deze app is dat je de bezorger via een kaart precies kunt volgen, zodat je kunt zien wanneer hij je straat ingereden komt met je (niet zo) lang verwachte pakketje.

[gv data=”cjIH5dUQh7E”][/gv]

Toekomstmuziek
Voorlopig werkt Prime Now exclusief in Manhatten, maar Amazon is al druk bezig om het gebied uit te breiden. Het geeft in ieder geval aan dat er nog heel wat te winnen valt op het gebied van het leveren van bestellingen. En Amazon heeft er niet eens drones voor nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *