Apple knalt eerste iPhone 6S lading de deur uit

iPhone
De mensen die een pre-order hebben geplaatst kunnen zich over 5 dagen gelukkig prijzen met hun nieuwe iPhone. Apple heeft namelijk de eerste iPhone pakketjes opgestuurd naar retailers en klanten.

Helaas voor ons zitten we -zoals gewoonlijk bij Apple- niet bij de landen die als eerste aan de slag mogen met het nieuwe vlaggenschip. Het Amerikaanse bedrijf kiest er altijd voor om eerste de grotere landen voor te laten gaan. Onder andere de VS, Frankrijk, Duitsland en Australië kunnen de nieuwe iPhone al op 25 september verwachten. De pre-orders lopen als een trein voor Apple. Zo zijn in China alle modellen al dik uitverkocht. Als je geen iPhone hebt besteld maar toch perse op 25 september een 6S wilt fixen zul je moeten uitwijken naar bijvoorbeeld Duitsland. Al dien je wel rekening te houden met ellenlange rijen.

Verpakking nieuwe iPhone
Apple heeft ervoor gekozen om elke kleur iPhone van een andere verpakking te voorzien. Het gaat elke keer om een andere soort vis die op de iPhone te zien is. In Nederland wordt de nieuwe iPhone 6S verwacht rond 2 oktober. Nog even geduld dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *