‘Apple komt met een lading nieuwe producten’

Shop till you drop
Dit jaar zal Apple nog met vier nieuwe producten komen, daarnaast komen er upgrades voor bestaande producten.

Volgens Ming-Chi Kuo, een Apple analist, mogen we dit jaar nog een hoop nieuws verwachten van Apple. Zo komen er upgrades voor de iPad Air en Mini, een goedkopere iMac en in het derde kwartaal wordt de nieuwe iPhone, de iWatch en een 12-inch ultra slim MacBook gepresenteerd. De analist staat erom bekend dat hij juiste voorspellingen heeft gedaan in het verleden.

De iWatch zal er volgens Kuo in twee verschillende formaten komen, een 1,3″ en een 1,5″ versie met een flexibel AMOLED display. Hij zegt ook dat we mogen verwachten dat de iWatch vrij prijzig zal worden omdat Apple mikt op de horlogemarkt. Het design zal dan ook modieus zijn met een prijskaartje van duizenden dollars.

Eerder lieten we al een concept zien van de iPhone 6 waarin de ontgrendelknop verplaatst is. Dit lijkt volgens Kuo te kloppen. De nieuwe iPhone komt in twee formaten, een 4,7″ en een 5,5″ versie. Beide toestellen zullen dezelfde ARM Cortex-A8 processor krijgen met 1gb aan ram. De smartphone zal nog steeds een 8 megapixelcamera hebben die we al kennen uit de vorige iPhone’s. Dankzij een nieuwe update zal hij een langere sluitertijd krijgen waarmee je mooiere landschapsfoto’s kan maken.

De iPad air en iPad mini zal in het derde kwartaal een upgrade krijgen. Wat deze upgrade precies inhoud is nog niet bekend. Wel zegt de analist dat er wordt gewerkt aan een 12,9″ versie van de iPad. Wanneer we deze mogen verwachten is ook nog niet duidelijk.

Als laatste zal Apple een nieuwe 12-inch MacBook presenteren. Deze wordt waarschijnlijk uitgevoerd met een touchpad zonder knoppen en hij zou kunnen gaan werken zonder ventilatoren voor de koeling. Er wordt ook verwacht dat hij beeldscherm krijgt met een nog hogere resolutie als die we al kennen. (via: Macrumors)

5 reacties

  1. “Het design zal dan ook modieus zijn met een prijskaartje van duizenden dollars.”

    Dit is niet correct vertaald vanuit de bron. De bron zegt dat de prijsniveau’s verschillend zullen zijn, waarbij de duurste meer dan 1000 dollar zou kosten.

  2. Dilemma… Als straks de 4,7 inch iPhone 6 er is, wil ik die natuurlijk liefst z.s.m. hebben. Maar die wil ik eigenlijk nog niet kopen voordat ik de 5,5 inch versie gezien heb, om mijzelf ervan te overtuigen dat 5,5 inch echt veel te groot is voor een handzame telefoon.

  3. Nou nou wat een nieuwe producten. Zo rond deze tijd(gezien de geschiedenis) zou Apple met een echt nieuw product moeten komen zoals de Ipod of Iphone, maar ik denk niet dat ze dat gaat lukken. Deze producten zijn gewoon oude door ontwikkelde producten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *