Bouw en bestuur je eigen robot met de CellRobot

cellrobot kickstarter
Maak van de CellRobot je persoonlijke assistent.

Robots voor thuisgebruik zijn er natuurlijk al langere tijd. Maar een robot zo aanpasbaar als de modulaire CellRobot zijn er nog niet veel. De robot kan door de gebruiker zelf worden opgebouwd met vele functionaliteiten. De basis van de robot is het ‘hart’, deze bestaat uit een speaker, scherm, bluethooth en WiFi voor de bijbehorende app. Op dit ‘hart’ kan je vervolgens verschillende modules plaatsen voor verschillende functionaliteiten.

De CellRobot wordt bestuurd door een app. Met de app bepaal je onder andere de snelheid, rotatie en oriëntatie van elke individuele cell. Ook kan je eigen constructies ontwerpen in de app. Al je eigen constructies en modulaire configuraties kan je daarnaast delen met de CellRobot community, waardoor er een grote database wordt opgebouwd met alle functionaliteiten van de CellRobot.

cellrobot functionaliteiten

Met nog 18 dagen te gaan heeft de Kickstarter-campagne voor de CellRobot het doelbedrag van 50.000 USD al opgehaald. De teller staat nu op 60.613, gerealiseerd door 156 financiële backers. De ontwikkelaars hebben aangegeven dat de Cellrobot er gaat komen. Het is alleen nog niet precies bekend wanneer.

[gv data=”XJuJfwMMa-U”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *