Bowers & Wilkins’ Bluetooth-speaker heeft prachtig design

Bluetooth-T7-Speaker
Er zijn tegenwoordig al genoeg Bluetooth-speakers op de markt, dus als je wilt opvallen zul je er ook goed uit moeten zien. Dat zit in dit geval wel snor.

De eerste Bluetooth-speaker van Bowers & Wilkins is een compacte T7-speaker, waarbij vooral het honingraatdesign in het oog springt. Volgens de fabrikant is dit meer dan een visueel kunstje, want deze honingraten zorgen voor meer stevigheid. Ze verminderen de vibraties als je het volume flink omhoog draait, wat ook de geluidskwaliteit ten goede komt.

Bastonen
Het mooie aan dit soort speakers zijn natuurlijk de lage bastonen die ze kunnen afspelen. Speciaal daarom zijn er Basradiators aangebracht, zodat je ook de laagste tonen op een laag volume kunt blijven horen. Ook zorgt dit ervoor dat de speaker niet van tafel trilt als je een nummer met zware bass op vol volume afspeelt.

Bowers-and-wilkins

Het feit dat je jouw Bluetooth-apparaten draadloos kunt verbinden met deze T7-speaker van Bowers & Wilkins maakt het er natuurlijk alleen maar beter op. Met een accu die vijftien uur meegaat is het bovendien een prima gadget om met je mee te nemen. Vanaf november is de T7 voor €349,- verkrijgbaar bij selecte retailers.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *