Broodroosters ook niet meer veilig voor selfie-hype

selfietoast
Met de Selfietoaster kun je eindelijk je dag beginnen met een warme boterham waar je eigen gezicht in is gebrand.

De Vermont Novelty Toaster Corp. domineert al vier jaar lang de bedrukte toastmarkt. Hoewel ze blijven innoveren met dingen als Jezustoast en het inbranden van sportlogo’s, komt de droom van CEO Galen Dively nu pas uit. Jarenlang droomt hij er al van om mensen een eigen ontwerp te laten ‘printen‘ op hun boterham, zoals toast met gezichten erop. Het GoTorch bedrijf laat met een beetje hulp van een CNC Plasma Cutter deze droom uitkomen in vijf stappen. Selfiefans opgelet, zo krijg je jouw eigen selfiebroodje.

Vijf stappen
Allereerst upload je een foto van jezelf op de website van Vermont Toaster. Zij passen deze aan in Photoshop, zodat een speciaal softwareprogramma er een lijntekening voor de CNC Plasma Cutter van maakt. Vervolgens snijdt de plasmamachine jouw hoofd uit in een metalen plaat. De scherpe randjes op de plaat worden glad gemaakt zodat een boterham het proces overleeft. Tot slot wordt jouw in metaal-uitgesneden gezicht in een speciaal ontworpen broodrooster geplaatst. Deze broodrooster bedrukt twee boterhammen tegelijk met jouw gezicht.

Omdat er dus heel wat tijd en geld in deze selfietoaster gaat zitten, kost het je wel 75 dollar voordat je jouw gezicht op kunt eten. Maar dan heb je ook wat.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *