Daar is ‘ie, de Samsung Galaxy S6 Mini

Daar is 'ie, de Samsung Galaxy S6 Mini
Geen Samsung vlaggenschip zonder een minivariant.

Net als bij voorgaande S-modellen uit de Galaxy-serie brengt Samsung binnenkort een kleinere versie van de S6 uit. Phonearena heeft het eerste setje uitgelekte foto’s van het toestel in handen gekregen, waar we al een paar dingen uit kunnen afleiden: hij krijgt een metalen frame, de voor- en achterkant zijn uit glas opgetrokken, en het overall design is grotendeels gelijk gebleven. Alleen dan wat kleiner.

Snapdragon 808

De verwachting is dat de S6 Mini een schermgrootte van 4,7 inch heeft. Een halve inch kleiner dan de reguliere S6, maar wel een fractie meer dan het 4,5 inch scherm uit zijn voorganger, de Galaxy S5 Mini. Een Snapdragon 808-chip zou de processorkracht moeten leveren, aangevuld met 2 Gb aan werkgeheugen. Foto’s schieten gebeurt volgens de geruchtenmolen met een 15 megapixel camera.

Daar is 'ie, de Samsung Galaxy S6 Mini

Volgende maand

We weten nog niet wat het toestel gaat kosten en wanneer Samsung de Galaxy S6 Mini zal presenteren, maar dat zou wel eens medio volgende maand kunnen zijn, als de S6 Edge Plus en Note 5 worden aangekondigd.

[lg_folder folder=”Samsung/0_Gelekt/Samsung_Galaxy_S6_Mini/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

4 reacties

  1. Jammer dat hij weer groter is geworden in vindt mijn s5 mini al te groot s3 mini was perfect. Maare zou wel tof zijn als ook hier een edge versie van komt

  2. Hopen dat dit de uiteindelijke specs zijn, eindelijk een goede vervanger voor mijn HTC One X. Heb via de Samsung van moederlief kunnen wennen aan de skin, het kost wat tijd om alle onnodige Samsung zooi weg te knikkeren, maar daarna heb je er een fijn toestel aan!

  3. Samsungs vind ik ronduit lelijk, maar de mini’s zien er al sinds het begin beter uit dan de ‘volwaardige’. Maar het zal vast weer een 720p scherm worden, waardoor voor veel mensen een achteruitgang wordt. Misschien niet zoals bij de One X van Frietjemet, maar na 4 jaar verwacht je toch enige vooruitgang op het gebeid van scherm/details, dunkt me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *