Dankzij deze app verveel je je nooit op vakantie

Housetrip
Het zal je maar gebeuren: dacht je van je welverdiende vakantie in Italiƫ of Frankrijk te kunnen genieten, regent het de hele week. Blijf je dan de hele dag in je troosteloze appartement?

Niet als het aan HouseTrip ligt, want deze nieuwe iOS-app houdt voor jou in de gaten wat er te doen is in je omgeving. Zo heb je ook wat te doen als je de lokale activiteitenkalender van je vakantiebestemming aan de Middellandse Zee nog niet uit je hoofd kent. Hoe? HouseTrip checkt aan de hand van Foursquare welke plekken bij jou in de buurt interessant zijn om te bezoeken. Dat kan gaan om een museum, maar ook om een gezellig restaurantje.

HouseTrip combineert zijn activiteitenplanner met de service die we kennen van Airbnb. Zo kun je via HouseTrip meteen een vakantiehuisje of appartement boeken en via de ingebouwde chatfunctie eenvoudig contact onderhouden. Handig als het water opeens langs de muur loopt of als de buren wel erg lawaaierig zijn.

Android-gebruikers hebben vooralsnog pech en moeten ouderwets op een houtje bijten als het met bakken uit de hemel komt, iOS-users kunnen hier terecht om de app te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *