De Augment is een iPhone lader en hoesje in één

De Augment is een iPhone lader en hoesje in één
Doordat steeds meer apps meer energie vragen van je batterij mag je blij zijn wanneer je iPhone het een hele dag volhoudt. Mocht je nou steeds tegen dit probleem aanlopen, dan is er nu de Augment.

Er zijn natuurlijk meer batterijhoesjes op de markt, maar die maken de telefoon zwaarder en onhandiger. Met de Augment heb je eigenlijk twee dingen tegelijk. Een mooi beschermhoesje en een externe batterij die maar 38 gram weegt. De batterij heeft 1200mAh waarmee je de iPhone voor 60% kan opladen.

De ontwerper, Will Matters, heeft al een goedkeuring van Apple MFi om de Augment als officiële Apple accessoire op de markt te brengen. Het enige wat hij nu nog nodig heeft is een investering van 17.000 dollar. Dit probeert hij via Kickstarter te bewerkstelligen. Met nog maar 400 dollar en 28 dagen te gaan moet dit wel goed komen.

De Augment is een iPhone lader en hoesje in één

De iPhone en de Augment zijn tegelijk op te laden via de meegeleverde micro USB-kabel. Je gebruikt de Augment ook alleen maar wanneer je iPhone batterij leeg dreigt te raken. Door zijn constructie zit de extra batterij stevig vast en kan je hem ook zo in je broekzak laten zitten terwijl hij oplaadt.

De maker heeft goed gekeken naar Project Ara. Hij heeft de Augment dan ook zo simpel mogelijk gemaakt en hem een ‘Lego‘ uiterlijk gegeven. De bedoeling is dan ook dat de iPhone straks met andere ‘blocks’ kan worden uitgebreid. Denk daarbij bijvoorbeeld aan extra speakers.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *