De Coolbox is de meest geavanceerde gereedschapskist ooit

Coolbox
Eerst kreeg de koelbox een high tech upgrade, en vandaag is de ouderwetse gereedschapskist aan de beurt.

De Coolest koelbox staat bekend als de meest succesvolle Kickstarter ooit, en wist dan ook een enorm bedrag binnen te halen. De makers van de Coolbox lijken dit trucje te willen herhalen met hun eigen versie van de gereedschapskist. Volgens het team achter het product is de gereedschapskist een voorwerp dat al jarenlang hetzelfde is gebleven, dus is het hoog tijd voor een upgrade.

Meer dan een opbergplek
Natuurlijk kun je je gereedschap erin kwijt, maar de Coolbox kan een heel stuk meer. Zo zitten er twee USB-poorten in zodat je je telefoon of tablet op kunt laden middels de ingebouwde batterij, kun je ook in het donker doorwerken dankzij een LED-lamp en raak je die kleine schroefjes niet constant kwijt middels het magnetische deksel.

Coolbox-Open

Ook voor na het klussen zijn er wat handige functies ingebouwd. Via Bluetooth kun je muziek afspelen via de ingebouwde speaker en trek je gemakkelijk een flesje bier open met de bieropener aan de voorkant van de Coolbox.

Indiegogo
Op dit moment is de Indiegogo-campagne voor de Coolbox nog in volle gang. Voor een donatie van 179 dollar krijg je in juni 2015 jouw eigen exemplaar thuisgestuurd. Het doel van 50.000 dollar is inmiddels al gehaald.

[gv data=”WXt7mIRv-OY”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *