De Dyson 360 Eye is de stofzuiger van de toekomst

Dyson-360-Eye
Dyson heeft haar eerste robotstofzuiger geïntroduceerd, onder het glanzende oppervlakte van de Dyson 360 Eye gaan een hele hoop trucjes schuil.

De 360 in de naam heeft hij te danken aan de camera, die in 360-graden de omgeving scant en vervolgens de ideale route bepaalt. Ook neemt de camera beelden met 30 frames per seconden op, handig als je wilt weten hoe een opruimbeurt door de ogen van een stofzuiger eruit ziet. Met kleine rupsbanden moet de 360 Eye met gemak allerlei verschillende oppervlakten aankunnen, bovendien is het dankzij deze bandjes mogelijk om over kleine obstakels heen te rijden.

Dyson zegt zestien jaar aan de 360 Eye gesleuteld te hebben, wat ze rond de 47 miljoen dollar heeft gekost. De robotstofzuiger zuigt volgens Dyson dan ook sterker dan alle andere robotstofzuigers die nu op de markt zijn. Daarnaast scheidt hij automatisch stof en vuil, wat opgevangen wordt in een compartiment dat maximaal 0,4 liter aan vuil aankan.

[gv data=”2Ypt4BdQ3Co”][/gv]

Zelf opladen
Als hij na 20 of 30 minuten weer moet worden opgeladen, keert de Dyson 360 Eye uit zichzelf terug naar het oplaadpunt. Met een speciale applicatie voor iOS- en Androidtoestellen kun je zelf een schoonmaakschema maken, en ook aanpassen als je niet thuis bent.

Wacht nog even met het weggooien van je oude stofzuiger, want de 360 Eye komt pas in de lente van volgend jaar in Japan op de markt. Daarna zullen andere landen volgen. Een prijs is nog niet bekend.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *