De Nexus 6P kan spontaan barsten

Nexus 6P
Barst!

De Nexus 6P is een geweldige telefoon, maar feilloos kunnen we het puristenspeeltje voor de Android-liefhebber niet noemen. Nu de uitlevering van het Nexus-vlaggenschip op gang begint te komen zien we langzaamaan barsten in het imago verschijnen. Letterlijk.

Op Reddit zijn verschillende meldingen opgedoken van Nexus 6P-exemplaren waarvan het glas rondom de camera-unit in die best wel afzichtelijke bult spontaan barst. Een Redditor meldt dat de telefoon op tafel lag en het glas uit het niets barstte, zonder dat er iets met de telefoon gebeurde. Een incident dat ook bij een aantal anderen voorkwam. De camera blijft overigens wel gewoon

Of de Nexus 6P met glasproblemen kampt, of dat het bij enkele incidenten blijft, is voor nu lastig te zeggen.

Foto’s van de gebroken glasdelen, via Reddit
Foto's van de gebroken glasdelen
Foto's van de gebroken glasdelen

Nog geen reacties

  1. Dat stukje glas in dan ook gelijk het enige onderscheidende punt van deze telefoon. Ik een flink aantal designelementen van de HTC One (eerste versie) en de iphone 6. Sony heeft dit probleem overigens ook gehad (maar dan op kleine schaal) bij hun telefoons die volledig van glas waren.

  2. Dat stukje glas in dan ook gelijk het enige onderscheidende punt van deze telefoon. Ik een flink aantal designelementen van de HTC One (eerste versie) en de iphone 6. Sony heeft dit probleem overigens ook gehad (maar dan op kleine schaal) bij hun telefoons die volledig van glas waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *