De OnePlus Two verschijnt volgend jaar

OnePlus-Two
De tweede smartphone van OnePlus heeft een lekker makkelijke naam gekregen: de OnePlus Two verschijnt volgend jaar zomer.

Dit maakten twee medewerkers (Carl en David) van het bedrijf bekend tijdens een ama op Reddit. Hierbij geven ze aan dat er waarschijnlijk eenzelfde uitnodigingensysteem zal worden gebruikt zoals ook bij de eerste OnePlus het geval was.

Kleiner formaat?
Verder houden de twee hun kaken op elkaar wat de OnePlus Two betreft. Al zeggen ze later na te denken over een nieuwe, kleinere smartphone, al zou dit niet de OnePlus Two zijn. Hier maken verschillende mensen uit op dat de OnePlus Two dus wederom een relatief grote smartphone zal worden.

Ondertussen is het nog steeds lastig om aan een OnePlus te komen. Alleen met een speciale uitnodiging kun je er eentje ontvangen, en vanaf volgende maand zul je ze kunnen pre-orderen. Het was volgens de medewerkers niet de bedoeling om de telefoon zo exclusief te maken, ze hadden simpelweg het succes met een factor 30 onderschat. Laten we dus hopen dat de productie voor het tweede model flink omhoog wordt geschroefd.

6 reacties

    • @dakloos: inderdaad, ik hoop van harte dat het scherm in de klasse 4,5″ – 5″ gaat vallen. Een collega van me heeft de OnePlus One, en al hoewel ik erg onder de indruk ben van de looks, is -tie me veel te groot.

  1. Ik ben van een iPhone 5 (4″) naar een OnePlus One (5.5″) gegaan. Het viel mij best mee.

    De iPhone bracht tweedehands genoeg op om de OnePlus One nieuw te kopen. Ik ben blij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *