Deze 22-jarige vangt 15.000 dollar per Instagram-post

22-jarige blogger vangt 15.000 dollar per Instagram-post
Sommige mensen zijn al blij als hun Instagram-foto één of twee likes scoort, maar Danielle Bernstein verdient serieus geld met haar posts op het sociale medium.

Bernstein heeft als We Wore What dik een miljoen volgers op Instagram en boeit deze mensen met dagelijkse foto’s van haar outfits en tips voor het vinden van de hipste kleding. Dat ze een miljoen volgers heeft, betekent ook dat ze interessant is voor adverteerders, want zij kunnen in één klap hun product laten zien aan een enorme groep Instagrammers.

Dat weet Bernstein zelf ook, want ze promoot je producten niet zomaar. Ze vangt gemiddeld 15.000 dollar voor een gesponsord bericht, laat ze weten in gesprek met Harper’s Bazaar weten. Daarmee is ze niet de enige, want er zijn ook verhalen bekend van Instagrammers die 100.000 dollar vragen voor een post op hun pagina.

Sterker nog: in totaal gaat er ongeveer een miljard dollar om in de wereld van gesponsorde Instagram-posts, weet Harper’s Bazaar. Als je meer dan 100.000 volgers hebt, word je interessant en kun je tussen de 500 en 5.000 dollar vragen voor een bericht. Niet verkeerd toch?

Nog geen reacties

  1. Bizar dat je tegenwoordig met Instagram, Facebook, Twitter en Youtube gewoon belachelijk veel geld kan verdienen. Filmpjes met spelletjes erin maken en je verdient miljoenen (amerika) en vloggen over jezelf en je verdient ook boven modaal. Prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *