Deze case is ideaal voor je iPhone 7

Deze fuze case maakt je telefoon niet dik
Baal je ook zo van de verdwenen koptelefoonaansluiting in de iPhone 7? Niet getreurd! Met deze case kun je gewoon je vertrouwde koptelefoon gebruiken.

De cases van Fuze geven je niet alleen extra power, ze hebben dus ook een gewone jack-aansluiting. De Fuze Case wordt gemaakt voor zowel de iPhone 7 als iPhone 7 Plus. Daarnaast kun je ook gewoon je toestel op blijven laden, want aan de onderkant van de hoes zit ook gewoon een Lightning-aansluiting.
De Fuze Case heeft een batterij van 2400 mAh voor de gewone iPhone 7 en 3600 mAh voor de iPhone 7 Plus. Hierdoor gaat je iPhone 7 minimaal acht uur langer mee.

Het materiaal van de Fuze Cases lijkt heel erg op Apple’s eigen batterijhoes. Cases zijn zeker handig, maar je telefoon wordt er zo dik van. Nou dat valt dus mee. Volgens Fuze wordt je toestel slechts vijf millimeter dikker. De hoes zelf weegt slechts 28 gram weegt.

De caes zijn er in vijf verschillende kleuren: wit, zwart, goud, roségoud en blauw. Let wel op met water: door de case is het toestel is door de hoes mogelijk niet meer waterbestendig.

Eerder brachten dit verhaal de koptelefoonproblematiek.

En met deze magneet wordt het opladen van je iPhone 7 wel heel relaxed.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *