Deze iPad standaard zou zelfs Jony Ive mooi vinden


Ben je ook helemaal klaar met die omslaghoezen voor de iPad? De Zwitserse architect Berend Frenzel ontwierp een standaard die we allemaal willen.

De standaard gaat door het leven als de Yohann en heeft een simpel, maar functioneel ontwerp. Daarnaast ziet deze iPad-standaard er ook nog eens gelikt uit. Je zou haast denken dat ‘ie door Apple-designer Jony Ive zelf is ontworpen.

Op dit moment zijn er twee modellen verkrijgbaar via Kickstarter. De ene is gemaakt van met glasvezel versterkt plastic, terwijl de andere van hout is. Dankzij de iPad-houder kan je vanuit verschillende hoeken op je scherm kijken. Zo kan je je tablet bijvoorbeeld helemaal plat leggen of iets kantelen. Daarnaast is het geen probleem om de standaard op een zachte ondergrond, zoals je schoot of je bed, te zetten. Hij blijft netjes staan.

De Yohann is vanaf nu verkrijgbaar op Kickstarter voor ongeveer 52 euro. De goedkoopste versie is helaas al uitverkocht. De houten-versie is beschikbaar vanaf 98 euro en is hier te bestellen.

[gv data=”u2OVNA8xCUg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *