Deze Kickstarter maakt je iMac tot een wandmeubel

Float Shelf
Geef je bureau een nog cleanere look met de Float Shelf.

Het idee achter de iMac is dat je bureau er netjes uitziet. Geen dikke kast, maar enkel een beeldscherm, muis en toetsenbord. Toch kan het zijn dat je allerlei randzaken op je bureau hebt staan. Sommige dingen gebruik je niet elke dag en kunnen eigenlijk worden opgeborgen. Daar komt Float Shelf bij kijken.

Deze Kickstarter creëert een wandplank achter je iMac. Op deze manier zijn je spullen vrijwel onzichtbaar en kun je ze pakken op het moment dat je het nodig hebt. Volgens Steve King, de maker achter het product, kun je er een voorwerp of spullen met een maximaal gewicht tot 4,5 kilogram op zetten. De Float Shelf is geschikt voor alle formaten Mac-schermen.

Via de crowdfundingssite probeert King zijn project tot een succes te maken. 25.000 dollar was het streefbedrag, maar de teller staat al bijna op 40.000 dollar. Het project heeft nog 17 dagen te gaan. De goedkoopste plank kost 75 dollar en is geschikt voor een Mac-scherm van 21.5 inch. De eerste leveringen zullen vanaf april 2017 plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *