Deze privéjet is stiekem een vliegend huis

Huiskamervliegtuig
Doen alsof je thuis bent gaat in deze super luxe privéjet vast heel gemakkelijk.

De Lineage 1000 van Embraer moet een van de meest luxe privéjets ooit zijn, als je het gebogen dak en de vliegtuigramen weg zou denken, lijkt het namelijk net alsof je een hotelkamer binnen komt gelopen. Volgens Embraer is het dan ook “een huis dat 41.000 feet in de lucht zweeft”.

Badkamer
Vliegtuigkenners zullen de buitenkant van deze uberjet vergelijken met de Embraer E190, een vliegtuig voor maximaal 100 passagiers. Deze stoelen zijn er in dit geval allemaal uitgehaald, zodat ze plaats konden maken voor een badkamer met douche, en andere kamers die naar eigen smaak in te richten zijn. Zo kun je de grote banken laten uitklappen tot een bed, of een kamer opvullen met een groot tweepersoonsbed.

Woonkamervliegtuig

Ook wat gadgets en entertainment betreft doet deze jet niet onder voor een doorsnee woonhuis. Wifi, surround sound, radio, video streaming, gameconsoles, het is allemaal mogelijk, dus je zult echt hard je best moeten doen om jezelf tijdens een vlucht te vervelen. Als kers op de taart kun je al deze apparaten en de verlichting besturen met apps voor je smartphone of tablet.

[gv data=”F8KsMiXvZTs”][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *