Dit gebeurt er als je The Sims 4 illegaal downloadt

Sims-4-anti-piraterij
Illegaal downloaden mag niet, maar het gebeurt wel. The Sims 4 heeft een venijnig trucje ingebouwd om deze piraten te lijf te gaan.

Als je de nieuwe Simsgame van een Torrentsite plukt, is de kans groot dat je tegen een apart probleem aanloopt: je personage verandert al snel in een pixelsoep. Dit zie je normaal gesproken alleen als je Sim in de douche springt, maar bij de illegale versie van de game krijg je dus nooit je eigen personage te zien. Tot overmaat van ramp verspreidt dit pixeleffect zichzelf, zodat je binnen de korte keren tegen een blokkerig mozaïekscherm aan zit te kijken, wat de game praktisch onspeelbaar maakt.

Andere trucjes
The Sims 4 is niet de enige game die op deze manier illegale downloaders te lijf gaat. In Grand Theft Auto IV was hoofdpersoon Nico altijd dronken als je de game onrechtmatig verkreeg, zodat het beeld constant heen en weeg zwaaide en draaide. In Arkham Asylum (die geweldige Batmangame) leek op het eerste gezicht niets aan de hand, totdat je met je cape weg wilde zweven. Batman weigert in dit geval namelijk om zijn cape te spreiden, zodat hij als een baksteen ter aarde stort.

4 reacties

    • @fordfocusecoboost: je kan hem ook gewoon kopen. illigaal donwlaoden is leuk maar de ontwikkelaars lopen daar door inkomsten mis en van die inkomsten ontwikkelen ze juist de games. Dus door illigale games te gebruiken verziek je het voor je zelf. En nee ik ben geen heilig boontje heb ook illigale films op me pc staan. Maar koop gewoon me games orgineel heb netflix abbo en videoland en spotify en koop ook gewoon nog dvd’s omdta ik dat leuk vind voor me verzameling

  1. @fordfocusecoboost dacht jij soms dat de regering ons niet uitkleed? met “de ontwikkelaars lopen daar door inkomsten mis” schei toch uit man. de prijzen die ze durven te vragen voor de sims of gta bedragen flink tegen de 80 euro. Dat zijn wel even 176 gulden waar wij over praten. Als ze niet willen dat de mensen het downloaden moeten ze het niet tot downloaden beschikbaar stellen zoals itunes en die shit. Ik download altijd alle spellen. Ben geen dief van mijn eigen portemonnee. En dat ze denken dat ze met deze anti-download beveiliging een spel kunnen verzieken met een paar pixels hebben ze het mis. Want wij downloaders zijn ook niet op onze achterhoofd gevallen. Dat zulke dingen kun je makkelijk omzeilen. Want de ARMEN mensen hebben het alternatief en piekeren uitgevonden. Dankzij de krakers van dit zulke spellen maakt het voor iedereen mogelijk die weinig geld hebben toch een spel te kunnen spelen. Want de rijke worden er rijker van en de armen alleen maar armer. ik ga geen 80 euro of 120 euro voor een spel neer leggen. Dat is uitbuiterij. Als ze de prijzen acceptabel maken zouden, dan zouden er ook meer mensen spellen gaan kopen. Alleen vele mensen kunnen dat zulke spellen met dat zulke bedragen gewoon niet permitteren. Zie het ook eens van de andere kant in plaats alleen maar medelijden te hebben met de ontwikkelaars. Die verdienen geld als water. Hun verliezen 1% van alle opbrengs. Daar merken die niks van. GTA heeft meer dan 5 miljard dollar opgeleverd. Die X downloads merken die echter niets van. Als iedereen zo goud eerlijk was en zo denken als jij he. dan staan er vele mensen met een rode bankrekening te kijken. Dus het downloaden van games vind ik niet illegaal want je betaald toch internet. dat kost ook geld. dus in een feit betaal jij al voor het spel. alleen je hoeft niet de deur ervoor uit en of dagen op de brievenbus te letten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *