Dit is de iPad Air 2 [GELEKT]

Dit is de iPad Air 2
Apple is met de kaasschaaf over de iPad gegaan en heeft hem een fractie dunner weten te maken. Daardoor is er wel een knop komen te vervallen.

Het Vietnamese Tinhte.vn heeft foto’s gepubliceerd waarop de nieuwe iPad Air 2 te zien zou zijn. Wat opvalt is dat het apparaat een klein beetje dunner is geworden. Volgens de site komt de dikte van de iPad Air 2 uit op 7 millimeter, waarmee de tablet bijna even dun is als de iPhone 6.

Apple’s afslankdrang heeft er wel voor gezorgd dat de mute-schakelaar bij de volumeknoppen is verdwenen. Apple zou deze knop – waarmee tevens het rotatieslot kon worden bedient – hebben geslachtofferd om de tablet dunner te kunnen maken. Wat ook opvalt is dat de homeknop is vervangen door een Touch ID-knop met vingerafdrukscanner van saffierglas.

Dit is de iPad Air 2 [GELEKT]

Apple zal de nieuwe iPad Air vermoedelijk op 16 oktober aankondigen, samen met OS X Yosemite en Retina iMacs.

Lees ook: vijf redenen waarom de iPad Air ‘meh’ is

[lg_folder folder=”Apple/0_Gelekt/iPad_Air_2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

  1. Onzin, dat gaatje is een pilot hole en op dit prototype hebben ze de schakelaar er gewoon nog niet op zitten. Als een dergelijke schakelaar op een iPhone 6 past, dan past deze ook op een iPad dus die schakelaar blijft gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *