Dit is de Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 render
Althans, als we Sonny Dickson mogen geloven. Een bron die wel vaker interessante scoops heeft.

Dickson heeft, naar eigen zeggen, deze rendering ontvangen die precies laat zien hoe de opvolger van de Galaxy S4 eruit gaat zien. Ideaal is ook dat de vermeende afmetingen van deze nieuwe telefoon erbij gezet zijn.

Als we de afmetingen vergelijken met die van de GS4 dan valt op dat de GS5 iets langer, breder en dikker wordt. Wel lijkt de bezel, rand om het scherm, iets smaller te zijn geworden. (via: sonnydickson.com)

Aan de achterkant spotten we onder het vierkant gat voor de camera nog een andere opening. Dit zou kunnen zijn voor de flitser, maar ook wellicht voor een vingerafdrukscanner.

Samsung Galaxy S5 render

Samsung Galaxy S5 render

Vandaag verstuurde ook nog onderstaande teaser de wereld in. Hierop zouden we een voorproefje kunnen ontdekken van de nieuwe look die TouchWiz schijnt te krijgen. Op 24 februari weten we precies hoe de vork in de steel zit en komen we alles te weten over de vijfde generatie Samsung Galaxy S.

Samsung Unpacked5 TouchWiz teaser

Nog geen reacties

  1. @redactie; vingerafdruk onder de camera lijkt me beetje onwaarschijnlijk.. continu vette vingers over die ruimte.. + als je een cover gebruikt dan komt de ”scanner” al direct weer lager te liggen als de cover..

  2. Zo te zien is het voorzien van wederom verwisselbare accu, DualLED flash en een afdekklepje over de micro-USB 3.0 female poort. Speaker is wederom naar achteren gericht. Dus de ONE zal z’n superioriteit, wat betreft de speakers, behouden. Gemiste kans Samsung.

    Samsung kan nu twee kanten opgaan met hun beeldscherm voor de S V S5. 2560×1440 pentile matrix AMOLED scherm of een volwaardige 1920×1080 RGB AMOLED scherm. 3GB LDDR4 RAM lijkt me meer dan voldoende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *