‘Dit is de smartwatch van Microsoft’

Microsoft-smartwatch
Heeft Microsoft haar nieuwe smartwatch al stiekem getoond in de tv-serie Agents of SHIELD? Het lijkt er wel op.

De Marvelserie Agents of SHIELD wordt gesponsord door Microsoft, wat dit gerucht ineens een stuk aannemelijker maakt. Een oplettende kijker ontdekte dat er in een nieuwe aflevering wel erg veel aandacht was voor de smartwatch van één van de personages.

Fitnessband-design
Omdat er in de serie regelmatig Lumia-telefoons en Surface-tablets voorbij komen, valt het op dat deze wearable zo goed in beeld komt. Het horloge heeft wat weg van een fitnessband, dankzij het smalle ontwerp en de hartslagmeter die er goed op te zien is. Dit zou dus goed de nieuwe smartwatch van Microsoft kunnen zijn, omdat geruchten ook over een fitnessband-achtig design praten met een hartslagmeter.

Op de smartwatch is ook een touchscreen te zien, al is het natuurlijk nog niet honderd procent zeker dat het hier daadwerkelijk om een nieuw Microsoftproduct gaat. Zo ontbreekt bijvoorbeeld een Microsoftlogo.

Meer geruchten
Eerder deze week doken er meer geruchten op over de smartwatch van Microsoft. Zo zou de batterij twee dagen meegaan, wat een stuk langer is dan de capaciteit van de accu’s van huidige smartwatches als de Moto360. Ook zou de wearable zowel met iOS, Android en Windows Phones overweg kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *