Dit is een automatische paraplu

Dit is een automatische paraplu
Zodat je nog sneller beschermt bent tegen de regen!

Stel dat je buiten staat en plotseling begint het te regenen. Traditionele paraplu’s moet je handmatig open maken en dit gaat niet altijd even soepel als de paraplu al wat ouder is.

Gelukkig is daar nu een oplossing voor. De e-Motion paraplu van ShedRain is een automatische paraplu, waardoor je maar op een knop hoeft te drukken waardoor hij open gaat.

De paraplu komt in een hoesje met een rits. Een goede bescherming, maar helaas gaat de rits niet vanzelf open.

Als je de paraplu wil gebruiken haal je hem uit het hoesje en druk je op de knop met het driehoekje naar boven. De paraplu gaat dan open door middel van een kleine elektrische motor. Binnen een aantal seconden wordt je dan niet meer natgeregend.

De paraplu is wel een beetje zwaar voor een compacte paraplu en weegt ongeveer 450 gram (1 pound).

Mocht de regen over zijn, dan kun je hem weer net zo snel opbergen zoals je hem hebt opengemaakt. Je drukt op de knop met het driehoekje naar beneden en de paraplu is weer dicht. Het enige wat je nog hoeft te doen is het bandje om de paraplu te doen en het terugleggen in het hoesje.

Je kunt de kleine elektrische motor van de paraplu opladen via een gepatenteerde oplaadpoort. De adapter zit er natuurlijk bij. Volgens ShedRain kun je met een volledig opgeladen paraplu het ding zo’n 150 keer open en dicht doen.

De ShedRain e-Motion automatische paraplu kost $99 en is misschien wat duur als je niet in een ontzettend regenachtig land woont. (Via Mashable)

Eén reactie

  1. Wat een onzin, heb zo’n opvouwbare paraplu van BMW, als je daar op een knopje drukt dan klapt deze ook helemaal uit. Druk je nog een keer op de knop, dan vouwt het doek weer in, hoef je alleen de steel nog in te duwen (en zo de veer weer te laden). Dit is echt een debiel project :’) Veel te dure/moeilijke oplossing voor een niet bestaand probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *