Zo krijg je beter geluid uit je telefoonspeaker

Tone
Een beetje akoestiek uit de speakers van je telefoon? Nee, anno 2015 bieden die dingen nog steeds geen oorstrelend geluid. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

Tone is een project van een designteam uit Duitsland. Het gebogen aluminium moet ervoor zorgen dat muziek uit je smartphone een stuk beter en harder klinkt. Het ding kun je eenvoudig opvouwen en weegt slechts 75 gram zodat je de versterker makkelijk mee kunt nemen. Op Kickstarter hopen de Duitsers 6.000 euro op te halen met het project. Met nog 28 dagen te gaan tikt de teller op moment van schrijven de 1148 euro aan.

Voor 35 euro krijg je als early-bird de Tone opgestuurd. Als het team genoeg geld weet op te halen hopen ze in december de eerste akoestische versterkers te leveren aan backers. Zou jij deze gadget kiezen boven een bluetooth speaker?

3 reacties

  1. 35,- voor een stukje aluminium?

    …overigens is dit concept al zo oud dat ze soortgelijke producten zelfs gratis op festivals aan de straatstenen niet kwijt kunnen. *kuch* jupiler *kuch*

  2. Wauw, dit heb ik nog nooit eerder gezien!
    [/sarcasme]

    35 euro voor een stukje aluminium? En dan ook nog 26 mensen die gek genoeg zijn het er voor te betalen? Wat een onzin.
    Dom filmpje waarbij het geluid harder word gezet als iemand zijn telefoon in het ding zet….. sure. Voor minder dan 35 euro heb je een veel effectievere bluetooth speaker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *